Дони с разтърсващо признание за бащинството си


Дони с разтърсващо признание за бащинството си
Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Дони и Нети  са една от най-успешните двойки не само на сцена, но и в личния си живот. Артистите, които са вече 23 години заедно, също са минавали през различни емоционални трудности. Двойката се сдобива с рожба 10 години след като подписват и именно това става причина за различни спекулации по темата в медийното пространство. Дони реши да наруши мълчанието и да каже истината за по-късното си бащинство в предаването "Тази събота и неделя" по bTV.

Вижте още: Край на приказката: Цеци Красимирова с разтърсващо признание

"Искам да призная нещо, което не съм казвал друг път. Всъщност не сме имали проблем в това да имаме дете. Аз имах проблем. По определени лични причини. Трудно ми е да го кажа, но по определени семейни причини ми беше трудно да си представя, че аз трябва да бъда родител", сподели музикантът.

Дони е категоричен, че именно Нети е причината той да се промени коренно, а любовта им описва като "любов от първи разговор".

"Аз бях съвсем различен човек преди да се съберем – имам предвид като начин на живот. И нямаше нито един човек от моите приятели, който да каже – това ще продължи дълго. Години по-късно всеки един от моите приятели ми каза – не очаквах, но ти всъщност в секундата, в която се ожени, се прибра. Намерих кой да ме опитоми.", разказа още актьорът.

Нети сподели със зрителите за паметната им среща, в която живота ѝ се обръща и тя разбира, че е намерила сродната си душа.

Вижте още: Бившата жена на Борис Солтарийски е бременна (СНИМКА)

"Мен ме поканиха да стана част от трупата на театър „Българска армия" и тогава се събрахме всички заедно. Дони беше там, седнахме в едно заведение, озовахме се един срещу друг. И започна такъв смешен разговор. И може би в този момент си дадохме сметка – точно като на филм, как всичко друго изчезва. И всъщност първото нещо, с което тотално ме спечели, беше с "Ти си много смешна!", сподели актрисата.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама