Ето кой е новият мъж до София Вергара (СНИМКА)


Ето кой е новият мъж до София Вергара (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

След развода си с Джо Манганиело София Вергара даде втори шанс на любовта. През последните няколко месеца се говореше, че ортопедът Джъстин Салиман е мъжът, който е пленил сърцето ѝ, но нито един от двамата не потвърди или отрече слуховете.

Въпреки това, този уикенд София най-накрая вдигна завесата към любовния си живот, след като претърпя операция на коляното и обяви любовта си към Джъстин, с мило съобщение в социалните медии.

Вижте още: Робърт Де Ниро отваря хотели в София и Варна (СНИМКА)

София сподели снимка, докато се възстановява от интервенцията в леглото, придружена от приятеля си Джъстин Салиман. София сподели колко е благодарна, че има Джъстин до себе си, описвайки го като „красив лекар“. Но освен сладкото послание, звездата изглежда е влюбена, което официализира връзката в Instagram. „Обичам те“, добави тя към снимката.

Какво търси Вергара в любовта?

Още през януари София даде поредица от интервюта, докато рекламираше шоуто си в Netflix „Griselda“ и говори за личния си живот след развода си. По време на разговора си с Пабло Мотос за „El Hormiguero“, тя разкри какво търси в една връзка.

„Той трябва да е около 50-те като мен, трябва да има деца, да е красив“, заяви тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама