Робърт Де Ниро отваря хотели в София и Варна (СНИМКА)


Робърт Де Ниро отваря хотели в София и Варна (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Подобно на много холивудски знаменитости Робърт Де Ниро далеч не разчита само на приходите си от киното, за да издържа семейството си. Дори нещо повече, неговият „страничен“ бизнес е един от най-мащабните и успешни в сравнение с другите американски звезди.

Робърт Де Ниро се занимава в луксозни хотели, ресторанти и резиденции. Коампанията му Nobu Hospitality е успешна вече 30 години и е основана в съдружие със знаменития готвач Нобу Мацухиса и филмовия продуцент Меир Тепер. Ето, че звездното трио е хвърлило поглед и на България, планирайки да отвори цели два хотела тук!

Вижте още: Отиде си модният дизайнер Роберто Кавали (СНИМКА)

Къде ще са хотелите?

Имотите са собственост на инвеститора в недвижими имоти BSPF Bulgaria, част от регистрираната на остров Ман Black Sea Property, както и на местния хотелски оператор GHV-Dolphins, посочва Nobu Hospitality.

Първият хотел и ресторант на марката ще бъде разположен в центъра на София, а вторият - на брега на Черно море във Варна.

От самата компания написаха на сайта си:

„Nobu Hotel and Restaurant Sofia ще украси сърцето на една от най-старите столици в Европа, сгушена в историческата „Банкерска сграда“ близо до Народния театър „Иван Вазов“ и заобиколена от бутикови магазини, художествени галерии и основни исторически забележителности“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама