Григор Димитров отново залюби Лолита Османова? (СНИМКИ)


Григор Димитров отново залюби Лолита Османова? (СНИМКИ)
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

Ако трябва да бъдем честни, любовният живот на Григор Димитров е толкова интересен за феновете му, колкото и професионалните му успехи. Откакто се раздели със сексапилната румънка Мадалина Геня, Гришо сякаш се отдаде напълно на тренировките и тениса.

Ето, че няколко месеца по-късно, по всичко личи, че първата ни ракета се е завърнал в обятията на бившата си половинка Лолита Османова. Слуховете започнаха още когато Димитров посети Дубай 2 пъти за 3 месеца, а Лолита прекара там цялата зима. Ето, че сега красивата рускиня акостира в Индиън Уелс, където вчера започна турнирът от сериите "Мастърс", в който Григор участва.

Вижте още: Анелия отново е сама, развали годежа със Захаринов (СНИМКА)

Любовната история на Лолита и Гришо

Лолита и българинът бяха заедно около две години. Рускинята дори идва в България и показа отлични отношения с родителите на Григор.

За последно двамата се появиха като двойка на US Open през 2022. Малко след това се разделиха, а причината се оказа Геня.

Коя е Лолита Османова?

Лолита е дъщеря на руския олигарх с арменски произход Елдар Османов, който притежава енергийния холдинг "Межрегионсоюзэнерго" (МРСЭН). Преди 3 години тя се омъжва за Гаспар Авдолян, син на олигарха Алберт Авдолян, който е инвеститор и акционер в компанията "Yota". Сватбата се провежда в "Долби тиътър" на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите "Оскар"-и. Предполага се, че за сватбата са похарчени между 10 и 25 милиона долара и затова е обявена за „сватба на годината“. Само година след пищното събитие Османова и Авдолян се развеждат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама