Силвестър Сталоун призна кой актьор би избрал да е Рамбо (СНИМКА)


Силвестър Сталоун призна кой актьор би избрал да е Рамбо (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун се появи в скорошен епизод на „The Tonight Show“ и даде благословията си на Райън Гослинг да играе ролята на следващия Рамбо в потенциалното възраждане на емблематичния екшън франчайз на Сталоун. Сталоун играе ветеран от специалните сили на армията на Съединените щати в цели 5 филма. Първият „Рамбо“ стартира през 1982 и се предполага, че Сталоун се сбогува с емблематичната роля в „Рамбо: Последна кръв“ от 2019 г.

Вижте още: След Супербоул: Ъшър се е оженил за приятелката си (СНИМКА)

Защо би избрал него?

„Срещнах Райън Гослинг на вечеря. Очевидно сме противоположности. Той изглежда добре. Аз не. Сериозно! Можете ли да си ме представите като Кен? Няма да проработи. Райън ми разказа, че е бил очарован от Рамбо и ходел на училище, облечен като него, и хората го гонили. Дори на почивка бил преобразен като Рамбо. Той просто повтаряше, че има много връзки с Рамбо. И си помислих, знаете ли, това е интересно. Ако някога предам щафетата, ще я предам на него, защото той обича героя."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама