Снежана Макавеева с шокиращо признание: Спасиха ми живота четири пъти


Снежана Макавеева с шокиращо признание: Спасиха ми живота четири пъти
Снимка: bTV

През истински кошмар е преминала актрисата Снежана Макавеева по време на участието си в риалитито Survivor. Звездата от "Под прикритие" сподели в ефира на bTV, че по време на шоуто се е налагало да спасяват живота ѝ 4 пъти, защото изведнъж е спирала да диша.

Вижте още: Warner Bros: Готови сме да направим "Барби" 2

"Изобщо не се замислих за Survivor. Имах дори счупен крак, за който никой не разбра. След това се наложи операция. Малко хора знаеха, с един от лекарите го превързахме и така влизах в състезанията", сподели Снежана и добави, че имало цяло отчупено парче от костта си.

"Започнаха паник атаки, много алергии с анафилактични шокове. Те са много страшни, за секунди си отиваш, спасяваха ме 3-4 пъти. Аз не можех да говоря даже, едно цяло изречение не можех да кажа“, разказва още актрисата.

Най-големият ад, през който минава Макавеева по време на участието си в риалитито обаче е, когато любимото ѝ куче умира.

"То беше моят свят, тя си е отишла, докато ме нямаше. 15 години бяхме заедно, аз го научих след предаването. Губила съм близки хора в ръцете си – и дядо си, и моя приятелка. Гледала съм философски на смъртта, но тук бе по-силно от мен", добави Снежана.

Вижте още: Синът на Камелия навърши годинка с приказно парти (СНИМКИ)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама