Хелън Мирън разкрива как изглежда невероятно на 78


Хелън Мирън разкрива как изглежда невероятно на 78
Снимка: Getty Images

Няма съмнение, че Хелън Мирън просто става по-привлекателна с възрастта. Награждаваната актриса изглежда зашеметяващо на 78 години и тя открито сподели тайните си как го постига. Ето някои от нейните съвети как да се насладите на всеки момент от живота.

Тя се храни здравословно

Здравословното хранене е жизненоважно за цялостното ви благополучие и макар Хелън Мирън да е съгласна с това, тя признава, че си позволява някои изкушения.

"Поемете контрол върху диетата си и намерете какво ви кара да се чувствате добре. Аз съм голям фен на рибата и чипса, но това, което слагате в тялото си, влияе върху това как се чувствате за себе си, така че започнете оттам", каза тя.

Вижте още: НЕ правете тези 4 неща с косата си, състаряват ви

Тя не тренира много

Да останете активни е едно от най-добрите неща, които можете да направите за здравето си, но прекомерното трениране всъщност може да има някои нежелани последици за тялото ви. Хелън Мирън не вярва в потенето във фитнеса, вместо това тя предпочита тренировки с ниско натоварване.

"Относно упражненията - започнете с нещо малко, направете само три коремни преси, разбирате ли? След това направете четири следващата седмица и следващата седмица направете пет. Започнете наистина плавно", препоръчва тя.

Не си е правила пластични операции

Все повече знаменитости отказват да следват нереалистичните стандарти за красота и Хелън Мирън определено подкрепя това. "Стара съм! И аз виждам това. И това е добре. Очевидно се опитвам да изглеждам възможно най-добре. И да, ако можех, разбира се, бих искал да изглеждам с 20 години по-млада, но просто не го правя и никога няма да го направя. Не оставам млада, никой не го прави", каза тя.

Вижте още: 65-годишната Нели Рангелова издаде на какво дължи хубавия си външен вид

Следва семпъл бюти режим

Сложната бюти рутина не е непременно добра за вашата кожа и Хелън Мирън вярва, че простотата е ключова, когато става въпрос за грижа за кожата. "Отделям само пет минути в  грижа за кожата си", сподели тя. "Свалям грима си с почистващ продукт, след това наплисквам лицето си с вода, преди да изтрия всичко с фланела. В банята ми у дома ще намерите голяма купчина фланели (около 10), всички подредени до мивката, защото използвам една и след това я поставям направо в пералнята."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама