4 модни тенденции за зимата, които трябва да знаете


4 модни тенденции за зимата, които трябва да знаете
Снимка: iStock

Не винаги мислим за зимата като за най-стилния сезон. Извън новогодишните и празничните визии, може да е трудно да организирате гардероба си и просто да носите едни и същи тъмни дънки и сиви кашмирени пуловери ден след ден. Но тази година сме решени да добавим малко допълнителен щрих към нашите аутфити за студено време.

Вижте още: 4 цвята, които ще са хит през зима 2023 (СНИМКИ)

1. Черешово червено

Най-лесната тенденция, която можете да включите в съществуващия си гардероб тази зима, са живите нюанси на червеното. Можете да се ограничите с дръзки червени устни, да я увеличите малко повече с червена багетна чанта, преметната през рамото ви, или да влезете изцяло в тренда с червена копринена макси рокля. Наистина няма грешен начин.

2. Прозрачни материали

Това завръщане на Y2K получи елегантно преобразяване за 2023 с мрежести слоеве в богати нюанси и деликатни дантелени рокли, които заменят жилетките в цвят бонбон. Нашият любим начин да „уважим“ тенденцията е като си поиграем със смесването на секси прозрачни материи със силуети с високо покритие, като макси рокля с дълъг ръкав. Друга чудесна възможност е да опитате да поставите прозрачна миди пола върху (или под) мини рокля или пола за готин ефект на наслояване.

Вижте още: Как да носите овърсайз ризи тази есен (СНИМКИ)

3. Офис облекло

Ризи с копчета, блейзъри, панталони с широки крачоли, строги елечета – всички тези класически бизнес дрехи са в голяма тенденция в момента и ние наистина не можем да им се наситим. Истинската полза от тази тенденция е, че дори когато започне да избледнява от светлината на прожекторите, тези основни неща в гардероба ще останат страхотни инвестиционни елементи, които можете да съчетаете с какъвто и да е следващият горещ стил.

4. Металици

По-специално сребърното фолио напоследък се появява навсякъде. Може би това е страничен ефект на всички зрелищни турнета, но определено има подем във всички дрехи с металик и пайети. Балансирайте диско атмосферата, като добавите дънков плат към визията си и запазете горните дрехи семпли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама