5 дрехи, от които зимният ви капсулен гардероб се нуждае (СНИМКИ)


5 дрехи, от които зимният ви капсулен гардероб се нуждае (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Зимният капсулен гардероб е нещо изключително красиво, особено когато е внимателно изграден от стилни основни дрехи, на които можете да разчитате. Но като оставим настрана добрия дизайн, истинската полза от рационализирания гардероб е, че всяко парче може да се смесва и съчетава с лекота, оставяйки ви с множество тоалети, които можете да измислите и облечете за 3 минути (или по-малко). Това определено е нещо, което да очаквате с нетърпение в дните, когато студеният вятър ви оставя без идеи и сутрешната ви рутина излиза извън релсите.

Вижте още: Тенденциите на 2024: По „без панталони“ (СНИМКИ)

Как да изградим зимен капсулен гардероб?

Смисълът на капсулния гардероб е, че улеснява обличането ви. „Целта е да облекчим непреодолимото усещане, че имаме твърде много възможности за избор“, казва Лорън Нелсън, стилист за Stitch Fix. „Изненадващо, наличието на по-малко възможности за избор предизвиква повече креативност при съставянето на аутфит.“

И само защото неутралните цветове като черно, сиво, бежово и бяло обикновено са най-лесни за смесване и съпоставяне, това не означава, че не можете да изберете ярки цветове или изпъкващи щампи, ако това е по-скоро вашият стил. С други думи, не се колебайте да коригирате всеки от елементите в този списък, за да отговаря на вашите нужди. А ето откъде да започнете.

Вижте още: Дрехите, които всички парижанки носят в момента (СНИМКИ)

1. Овърсайз пуловери

Помислете за голям уютен пуловер – толкова са удобни и непреходни! Облечете един върху дънки, клин от изкуствена кожа или дори друг фин пуловер, когато умът ви казва „сън“, но графикът ви казва „бързане“.

2. Вълнено палто

По-малко обемно от парка и по-изискано от пуф яке, вълненото палто е външна проекция на шикозното облекло. Просто изберете непретенциозен цвят – помислете за слонова кост, сиво или черно – и поддържайте силуета изчистен, така че връхните ви дрехи да бъдат възможно най-гъвкави.

3. Боти до глезена

Ако носите само един чифт обувки през цялата зима, нека да са боти до глезена. Тази супер универсална обувка върви с всичко и е достатъчно удобна, за да я носите навсякъде, където денят ви отведе.

4. Панталон от изкуствена кожа

По-удобни и по-топли от класическите сини дънки, панталоните от изкуствена кожа са перфектният артикул за носене, когато трябва да сте навън от 8 сутринта и няма да се прибере до края на деня.

5. Матов черен клин

Дори ако вече притежавате чифт клин от изкуствена кожа, добра идея е да имате и няколко чифта матово черни клинове за по-ежедневен външен вид. Моделите с поларена подплата са чудесни за носене под дълъг пуловер и високи ботуши, докато по-тънки клинове могат да се носят под рокли или дори дънки за допълнителна топлина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама