Хит на 2023: Голямото завръщане на класическия потник (СНИМКИ)


Хит на 2023: Голямото завръщане на класическия потник (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Дамските потници имат множество стилови функции: Те могат да бъдат бельо, комфортно облекло, първи слой от аутфит и, разбира се, главни действащи лица в дневни и нощни визии едновременно. Плюс това, класическият потник напоследък се превърна в луксозен артикул - Prada представиха семпъл модел с триъгълно лого отпред, а Loewe - такъв с бродирано анаграмно лого на модната къща. Така че колкото и просто да е горнището без ръкави, гъвкавостта на базовото обяснява защо толкова много дизайнери са решили да го вдигнат на пиедестал.

Вижте още: Тенденциите на лято 2023: Вечните еспадрили

Независимо дали търсите изчистен стил, който можете да носите като горнище, или просто свободен силует, който можете да облечете из къщата, най-добрите потници са точно тези, в които се чувствате най-удобно. Независимо от стила, който търсите, няма недостиг на опции. А ето и кои са най-големите тенденции в момента.

Класически бял потник

Нито един шкаф не трябва да остава без един (или честно казано два) бял потник! Деколтетата на тези стилове са по-повдигнати от типичния потник.

Здравей, лого

Дори дизайнерите се връщат към 2000-те, щамповайки своите лога точно там, където можете да ги видите. Есенната версия на Prada със сигурност ще бъде култовата покупка!

Интересни изрязвания

Тъй като потниците се превърнаха в по-скоро основен стил и по-малко такъв за наслояване, моделите със сложни изрезки определено са един от готините начини за носене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама