Как да носите червено със стил през есен 2023 (СНИМКИ)


Как да носите червено със стил през есен 2023 (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

С всеки нов сезон идва задължителен нюанс, който капсулира настроението на момента – а за есен/зима ‘23 дизайнерите предложиха един, който е смел, ярък и красив. Влезте в ерата на червеното! Този пламенен, самоуверен нюанс се разпространи по подиумите за новия сезон в оживен тласък на сетивата - от Fendi до Valentino Garavani и Gucci. Има причина пътните знаци „Стоп“ да са червени - този цвят определено привлича вниманието.

Вижте още: Как да наслоявате дрехи правилно, без да изглеждате абсурдно (СНИМКИ)

Символизирайки всичко от страст и любов до опасност, червеният цвят се докосва до нашите интуитивни емоции и действа като контрапункт на всички тонални бежови и приглушени тонове, които обикновено доминират през есента. Ето няколко начина как да включите тази мощна палитра в ежедневната си визия.

1. Червено от глава до пети

Може да е трудно да се дешифрира кои други тонове допълват този изключителен цвят, така че защо да го мислите? Вместо това оставете трайно впечатление, като съчетаете червено с още червено!

2. Разчупете с черно

Енергично и чувствено, червеното и черното са идеална комбинация, която се вписва във всеки дрескод. Особено, ако говорим за черна кожена пола и червена горна част.

3. Малка червена рокля

Готина и съвременна, малката червена рокля казва всичко. Красивото мини с отворени рамене на Valentino Garavani с издути ръкави и A-образна пола е идеалното парти сезонно парче.

4. Аксесоари

Използвайте обувки, ботуши и чанти като безпроблемен начин да включите цветовата тенденция в ежедневния гардероб, без да се ангажирате с цялостна визия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама