Танц с кауза срещу рака на гърдата тази седмица


Танц с кауза срещу рака на гърдата тази седмица
Снимка: iStock

Този февруари Party in Pink Zumbathon ще разпали дансинга едновременно в 10 града в България и то за втора поредна година. В сътрудничество с фондация "Една от 8", мащабният проект има за цел най-вече да окаже осезаемо въздействие в борбата с рака на гърдата чрез набиране на средства и повишаване на осведомеността.


Повече за събитието

На 24 февруари 2024 г., 14:00 ч., Party in Pink Zumbathon ще предложи зрелищна тричасова танцова програма, която ще се проведе едновременно в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и дори ще достигне до Прилеп в Северна Македония. С очакваните над 600 ентусиазирани участници, събитието има за цел да укрепи чувството за солидарност и споделена цел, показвайки подкрепата си към засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Тазгодишното издание на Zumbathon ще събере всички лицензирани инструктори по зумба в България на едно място. Майсторските класове, достъпни за всички, ще предоставят възможност на участниците да се включат в ободряващо танцово преживяване, водено както от местни таланти, така и от международно признати инструктори по зумба.

Входът за събитията е безплатен с предварителна регистрация, а участниците се насърчават да направят дарения на място за фондация "Една от 8", която работи усърдно вече 10 години в подкрепа на засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама