5 признака, че трябва да си вземете почивка от срещите с мъже


5 признака, че трябва да си вземете почивка от срещите с мъже
Снимка: istockphoto.com

Да се регистрираш във всяко приложение за запознанства и да напълниш графика си със срещи за всяка вечер от седмицата не винаги е най-ефективната стратегия, когато става въпрос за намиране на сродната душа... всъщност понякога е по-добре да излезеш от играта, за да разбереш какво точно искаш.

Вижте още: Ако партньорът ви прави тези 7 неща, той винаги ще ви бъе верен

Трайната любов не е само въпрос на намиране на правилния човек; това е да бъдеш с точния човек за теб. За съжаление повечето хора са толкова увлечени в първото, че напълно игнорират второто.

1. Попадате в една и съща ситуация постоянно

Ако една и съща историята продължава да се повтаря в живота ви, това е знак, че трябва да спрете да правите каквото и да е и да си дадете сметка къде грeшите. Понякога имаме навика да преследваме един и същ тип мъже, които не искат или които проsто не могат да се обвържат.Такъв тип взаимоотношения ще се развият по същия начин и отново ще разбият сърцето ви.

2.  Имате нужда постоянно да бъдете ухажвана

Да бъдеш сваляна и харесвана е хубаво чувство, но понякога то се превръща в наркотик, от който имаме постоянна нужда, за да храним егото си. Но това да бъдеш желана от мъжете не е реална самооценка. Най-добре е, ако усетите, че мъжкото внимание се превърща в жизненоважно за психическото ви състояние да прекъснете всякакви видове срещи със силния пол и да потърсите къде се крие личностният ви проблем.

3. Фиксирани сте върху бившия

Някои жени смятат, че срещите с други мъже им помагат да забравят за бившия си. Не можете да излекувате дупка от куршум с лейкопласт. Ако все още не сте преболедували старата си връзка, трябва да разберете каква е истинската причина.

 4. Чувствате се неудовлетворени от живота си

Една голяма тайна, която повечето хора не осъзнават: щастието не е нещо, което извличате от една връзка; това е нещо, което внасяте във връзката си. Много хора имат очакването, че една връзка е липсващата част, която ще направи живота им пълен. Като се има предвид начина, по който филмите описвват любовта, не е изненадващо, че толкова много от нас са възприели това погрешно схващане.

5. Чуствате се объркана

Запознанствата събуждат емоциите ни, активират нашата несигурност и страхове и могат да ни накарат да се фиксираме върху това как се чувства другия човек, а не върху това как се чувстваме ние. За да ходите на срещи с мъже трябва да сте напълно наясно със себе си и това как вие се чувствате, защото в противен случай може да изгубите напълно фокуса върху личността ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама