8 неща, с които никога да не се задоволявате в една връзка


8 неща, с които никога да не се задоволявате в една връзка
Снимка: iStock

Винаги е било така: една жена би се примирила с мъж, който ѝ дава по-малко от това, което заслужава, защото го обича или от страх.

Дори днес ни учат, че невинаги може да има дъги пеперуди в стомаха, казват ни, че е добре да намалим очакванията си и да се задоволяваме с мъж, който не полага достатъчно усилия във връзката.

Не, това не е наред. Не е честно към вас самите и към всички усилия, които сте готови да положите за неговото щастие. Ето защо ви даваме няколко напомняния за това с какво никога да не се задоволявате в една връзка.

1. Условна любов

Ако трябва да промените себе си или да направите определено нещо, което не е морално за вас и никога няма да бъде, за да ви обича партньорът ви, тогава това не е любов.

Да обичаш някого условно означава, че човекът най-вероятно винаги ще намери неща във вас, които да промени. Защо бихте искали това? Намерете някой, който ще ви обича такива, каквито сте.

2. Някой неамбициозен

Ако той не е амбициозен относно живота си, целите и мечтите си или връзката ви, тогава наистина не знаем какво правите с него. Трябва да желаете някой, който да завладее целия свят заедно с вас и никога да не се страхува да преследва мечтите си докрай.

Имайте предвид, че ако вашият партньор е амбициозен, най-вероятно ще искате да преследвате всичко, което искате в живота си, защото той ще ви вдъхнови. Това е, което ви трябва.

Вижте още: 4 неща, които НЕ трябва да казвате на жената, която обичате

3. Неуважение

Всички сме чували, че уважението е едно от основните неща в здравата връзка, така че защо изобщо бихте се опитвали да накарате връзката да работи, ако партньорът ви не уважава вашите ценности и мечти?

Ако той не ви уважава заради това, което сте, и ако постоянно ви казва, че това, в което вярвате, не е валидно или не си струва да се борите, нямате нужда от него в живота си. Заслужавате повече.

4. Ревност

Вие сте жена с висока стойност, която дори не мисли да излиза и да флиртува с други мъже или, не дай си Боже, да изневери на приятеля си. Така че защо да се задоволявате с някой, който ще направи живота ви по-труден със своите обвинения и липса на доверие? Ревността никога не е ОК; има доверие или никаква връзка!

5. Не харесва приятелите ви

"Може би, ако ги опознае малко по-добре, може да започне да ги харесва." Това всъщност не е нещо, с което трябва да се задоволите. Намерете някой, който уважава приятелите ви и някой, който ги намира за страхотни, само защото и вие ги смятате за такива.

Ако приятелите ви са мили и щедри хора, защо бихте се спрели на мъж, който ги смята за странни и ви казва колко много ги презира?

6. Някой, който иска да ви "поправи"

Нямате нужда да ви "поправят", а от някой, който ще държи парчетата, докато вие сами се оправяте. Знаем, че най-вероятно имате емоционален багаж, разбити мечти, има много за разбиране и много работа, но това не ви прави недостойни за безусловна любов и уважение.

Вижте още: Така силните жени се сбогуват в любовта

7. Приема ви за даденост

Работили сте толкова усилено, за да накарате връзката да работи и партньорът ви да се чувства обичан до вас, дали сте толкова много от себе си на човека, който означава света за вас, и какво прави той? Нищо.

Продължава да взема всичко от вас и никога не полага усилия във връзката. Той може да си мисли, че винаги ще бъдете до него, защото знае, че го обичате и се грижите за него. Уверете се, че той знае, че няма да е така, ако не започне да се отнася с вас по начина, по който заслужавате.

8. Нещо временно

Изглежда просто не можете да си представите двамата заедно в бъдеще, но по някаква причина продължавате да вярвате, че това ще се промени. Мислите, че ще намерите някои общи неща и че всичко ще бъде наред.

Но защо бихте искали да чакате момента, в който ще можете да си представите двамата заедно, държейки се за ръце, докато гледате как децата ви растат? Ако не можете да го видите като баща на децата ви или любовта на живота ви, тогава продължете напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама