4 неща, които НЕ трябва да казвате на жената, която обичате


4 неща, които НЕ трябва да казвате на жената, която обичате
Снимка: iStock

Мъже, вие имате силата да създадете или развалите връзка. Ако сте готови да разберете какво искат и от какво се нуждаят жените, как най-добре да го осигурите и какво е необходимо, за да имате щастлива, любяща връзка за цял живот, имаме няколко съвета.

Ето 4 неща, които никога (никога!) не трябва да казвате на жената, която обичате, освен ако не искате раздяла/развод:

1. "Какво е сега?"

Това изразява нетърпение и гняв относно това, което вероятно е нейният опит да се свърже с вас. Всеки опит, който тя прави да ви сподели, е възможност да се обърнете към нейните нужди и да се свържете емоционално. Това е любовна игра. Не я пренебрегвайте.

Какво да кажете вместо това: "Какво мислиш, скъпа? Слушам."

Вижте още: Вашият партньор токсичен ли е? Направете този тест, за да разберете

2. "Преди имаше хубаво тяло. Наистина ми липсва."

Вместо комплимент, това е обида. Ако искате да говорите за нейното тяло, първо осъзнайте, че тя вече гледа 600 визуални реклами на ден, които ѝ показват съвременното идеално женско тяло . Изследванията разкриват, че дори много добре изглеждащи жени са склонни да се чувстват зле за телата си.

Така че, намерете нещо, което наистина харесвате в тялото ѝ и я похвалете. Мъжете, които всеки ден правят искрени комплименти на жените си, имат по-добър интимен живот от мъжете, които не го правят.

Какво да кажете вместо това: "Изглеждаш прекрасно в тази рокля."

3. "Добре, нека бъде по твоят начин. Винаги така правиш."

Вие намеквате, че като се справи по нейния начин, намерението ѝ е да спечели. Също така избягвате търсенето на нуждата, която тя може да има в молбата, която отправя към вас.

Какво да кажете вместо това: Има два магически въпроса, които да зададете на една жена: "Какво чувстваш?" и "Какво ти трябва?"

Вижте още: 3 любовни съвета, които НЕ сте чували, а трябва да знаете

4. "Защо винаги трябва да си толкова нуждаеща се?"

Първо, това очевидно е обида. Превръща нуждата в обидна личностна черта и вероятно дори не е вярно. Всички сме нуждаещи се. Да имате нужди и да се съгласите да ги посрещнете е косвен скрит договор във всяка любовна връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама