8 сигурни знака, че сте силна двойка


8 сигурни знака, че сте силна двойка
Снимка: iStock

Да бъдете силна двойка не означава само добър външен вид, богатство и успех в кариерата. Става дума да мислите за партньора като за съотборник – манталитет "ние" вместо "аз", което ви позволява да създадете здрава основа.

Цитатът на Аристотел "Цялото е по-голямо от сбора на неговите части" е най-точното определение за силна връзка. Всички ние имаме своите слабости и уязвимости, но във връзката на силна двойка чувствате, че можете да се справите с всичко, което животът ви поднесе.

Вижте още: 4 неща, които не трябва да правите, ако той се отдръпне

Най-важното правило на силните двойки е, че не са мързеливи в любовта.

Днес ви представяме 8 знака, че вие с партньора ви сте силна двойка:

1. Тази връзка вади най-доброто от вас

В минали връзки може да сте се чувствали несигурни, нуждаещи се, луди, ревниви или тъжни, но тази връзка изважда най-доброто от вас. Чувствате се уверени и сигурни.

2. Постигате целите се

Изследвания показват, че двойките в силни връзки са по-креативни и продуктивни. Когато се чувствате подкрепени и насърчени от партньора си, това ви позволява да излезете от зоната си на комфорт и да постигнете всичките си мечти.

3. Фокусирате се върху нещата, които обичате в партньора си

Чудили ли сте се защо някои двойки все още изглеждат лудо влюбени след години заедно? Учени установиха, че дългогодишно, щастливо женени двойки при скенер на мозъка показват активност в три области - емпатия, контролиране на собствените емоции и положителни илюзии, което е способността да пренебрегвате това, което не харесвате във вашия партньор и да се фокусирайте се върху това, което обичате.

Вижте още: Тези 3 думи са по-важни от "Обичам те"

4. Намирате време един за друг

Силните двойки обикновено са заети двойки, тъй като те са успешни в много области на живота. Въпреки това, са открили начин да намират време един за друг, независимо колко натоварен е графикът им.

5. Изпитвате чувство на благодарност

Силните двойки изграждат връзката си на основата на признателност, тъй като благодарните двойки са щастливи двойки.

6. Връзката ви е без драми

Всички двойки са изправени пред предизвикателства, но през по-голямата част от времето връзката ви върви гладко. Знаете как ефективно да поправите щетите след недоразумения и проблеми и как да увеличите както емоционалната, така и физическата близост, когато се чувствате отдалечени.

7. Говорите си на езика на любовта

Силните двойки знаят точно как да накарат един друг да се чувстват обичани и обожавани, защото това е изключително важно за цялостната им връзка.

8. Вие сте най-добри приятели

Връзката на силна двойка е много по-дълбока от физическото привличане. Можете да се почувствате също толкова свързани и доволни, докато се смеете заедно на дивана в домашни дрехи, както и когато ви става горещо в спалнята.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама