Ако партньорът ви прави тези 7 неща, той винаги ще ви бъде верен


Ако партньорът ви прави тези 7 неща, той винаги ще ви бъде верен
Снимка: istockphoto.com

Когато говорим за вярност в отношенията, статистиката е безпощадна. Според проучванията около 50 процента от мъжете или са изневерили, или искат да го направят. Жените също далеч не са толкова невинни колкото си ги представяме - 40 процента от анкетираните дами също са изневерили на партньора си или биха го направили при удобна възможност. 

Вижте още: Ако той прави тези 4 неща, значи има страх от обвързване

Според проучванията високият процент изневери се дължи на съвременния начин на живот, който до такава степен е улеснил отношенията между хора, че флиртът е на един "like" разстояние. Болестта на нашето време според психолозите са бързите отношения, които понякога свършват преди да са започнали.

И за да не обезнадеждаваме всички онези, които не влизат в статистиката на неверниците, а са от онези романтици, които вярват във вечната любов, днес ви представяме 7 признака, че човекът до вас ще ви бъде верен винаги.

1. Държи на думата си във всички аспекти на живота

Ако виждате, че един мъж е лоялен в работата, с приятелите си и семейството - то бъдете сигурни, че той носи тази отговорност и в партньорските си отношения.

2. Харесва приятелите ви, но спазва дистанция

 Изследователите установяват, че почти половината от мъжете и повече от една четвърт от жените са привлечени от приятели на своите партньори и имат фантазии с тях.

3. Не се притеснява да ви покани на командировката си с него

Вижте още: Ако отговорите с "Да" на тези 9 въпроса, връзката ви има бъдеще

Според последните проучвания най-много изневери се случват по време на командировки. Често има неписано правило между любовници, които работят на едно и също място, че командировките са "забранена зона" за официалните им половинки.

4. Не си е останал "близък приятел" с бившата

Много хора гледат с носталгия към минали връзки, а някои дори поддържат "приятелства" с бившия. Според проучванията това е така, защото 32 процента от жените и 21 процента от мъжете, са признали, че биха спали с бившия си.

5. Той се чувства оценен в отношенията ви

Според психолозите една от най-честите причини мъжете да  изневеряват е, когато не се чувстват оценени и уважавани от половинката си. Любовта на мъжа върви ръка за ръка е егото и когато то се нарани, мъжът търси друга жена, която да го излекува.

6. Стой далече от "нарциси"!

Хората с нарцистичен характер, които са самовглъбени в себе си и са лишени от емпатия - са най-склонни склонни да изневеряват, за да подхранват егото си.

7. "Финансова изневяра"

Тъй като паричните спорове са причина номер едно за развод, психолозите са измислили термина „финансова изневяра“, при който хората мамят партньора си със скрити дългове и тайни кредитни карти. Такъв тип хора имат голяма нужда адреналин, който набавят и чрез изневери.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама