Ако той прави това в леглото, значи ви уважава


Ако той прави това в леглото, значи ви уважава
Снимка: Istock

Доколко един мъж наистина го е грижа за вас, върви ръка за ръка с това колко уважение показва към вас. Ако току-що започвате нова връзка и все още не сте сигурни в степента на неговата привързаност към вас, има някои издайнически знака, на които трябва да обърнете внимание, особено по време на секс.

Ето 6 неща, които прави в леглото, които означават, че ви уважава:

1. Той целува главата ви

Малките признаци на обич като този са огромни. Да дадете малка целувка всъщност е знак за голяма любов.

Вижте още: 6 често срещани еротични сънища и тяхното значение

2. Любимите му позиции са тези, в които може да види лицето ви

Въпреки че хората обичат различни видове секс пози, той предпочита такива, при които може да ви гледа в очите. Да го правите в кучешки стил, когато не можете да видите лицето на другия, не означава непременно, че той не ви уважава, но желанието му да ви гледа значи много повече.

3. Той е търпелив, когато се колебаете дали да опитате нещо ново

Той ви уважава достатъчно, за да не ви притиска да направите нещо, от което може да се страхувате. Опитването на нещо ново в спалнята може да бъде смущаващо и вместо да се разочарова или да ви се ядоса, че не сте готови веднага, той чака.

4. Той взема под внимание чувствата ви

Тази концепция е толкова важна в спалнята, колкото и навсякъде другаде. Ако се чувствате тъжни или дистанцирани поради проблеми, които сте имали двамата, правенето на любов може да не е най-лесното нещо. Когато се чувствате несигурни или сякаш сте издигнали емоционална стена, той отделя време, за да ви успокои – както устно, така и с нежни ласки – и ви кара да се чувствате комфортно преди и по време на секс.

Вижте още: Това са най-добрите зодии в леглото

5. Той се вслушва във вашето мнение

Сексът невинаги е перфектен. По-често хората трябва да се научат да се адаптират към желанията и харесванията на другия. Ако му кажете какво бихте искали да прави повече и той наистина ви слуша и следва, това означава, че ви уважава и се грижи достатъчно за вас, за да положи допълнителни усилия.

6. Той ви го казва

Човек, който наистина проявява уважение по време на секс, няма да има проблем да ви сподели, че го прави. Ако в даден момент преди, по време или след вашия акт той ви каже какво обича във вас или защо смята, че сте толкова невероятна, той е пазител. И това не означава, че просто ви прави комплимент колко сте красива; това е, когато се възхищава на личността и характера ви. Това е разликата между човек, който наистина ви обича и уважава, и човек, който просто ви оправя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама