6 често срещани еротични сънища и тяхното значение


6 често срещани еротични сънища и тяхното значение
Снимка: iStock

Ако някога сте се събуждали объркани (може би дори леко възбудени), защото сте имали еротичен сън, не сте сами. Сексуалните сънища са нормална част от живота. Всъщност е относително безопасно да се каже, че всички ги имаме в даден момент, а някои повече от други.

Всички искаме да знаем значението на нашите сънища, особено когато те ни оставят в недоумение. “Сценарият” на сънищата често се свързва с това, което се случва в будния живот. Декодирането на сексуалните сънища не е универсален процес. Въпреки че може да имате желание да разгледате това еротично преживяване буквално, най-добре е да се съсредоточите върху символичното значение. Когато сексът се появи в сънищата ви, погледнете на него като на история, която има начало, среда и край, и се съсредоточете върху чувствата, които преживявате. Ето кои са най-честите еротични сънища и как да ги тълкувате.

1. Секс с непознат

Не удовлетворявате сексуално нуждите си. Не се вглеждайте много в този сън, защото вероятно става въпрос само за вашето активно (или свръхактивно) либидо. Ако случаят е такъв, отворената комуникация с партньора е добро място за начало - кажете как се чувствате и какво искате повече.

12 ТИПА СЕКС, КОИТО ВСЯКА ДВОЙКА ПРАВИ

2. Повтарящи се сексуални сънища с бивш

В зависимост от това колко често имате тези сънища и колко дълго сте били разделени с бившия си, те могат да означават всичко - имате нужда да останете по-дълго сами, а не да се впускате в нова връзка или все още тъгувате за изгубената любов.

3. Секс сънища, включващи BDSM

BDSM сексът има много проявления - доминация, дисциплина, садизъм и мазохизъм. Този ​​сън може да означава, че сте имали властни родители и все още не можете да намерите свободата си. Други възможни тълкувания включват желание за контрол или желание друг да поеме инициатива.

4. Секс с учител или шеф

Този сън може да е индикатор, че сте човек, на който постоянно му липсва внимание. Фантазирате за всеобхватното усещане да бъдете боготворени от авторитетна фигура. Отделете малко време, за да разберете кой всъщност сте, от кого искате да бъдете обичани.

5. Секс във ваната

Този сън значи, че ви липсва близост и интимност в реалността. От партньора си искате повече разбиране, откритост и чувственост.

6. Мръсни приказки

Имате нужда да се отпуснете и да се чувствате по-комфортно в собствената си кожа. Може би подсъзнателно се опитвате да се освободите от собствените си самооценки и начина, по който другите ви виждат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама