Това са най-добрите зодии в леглото


Това са най-добрите зодии в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Няма какво да се лъжем, сексът е много важен в една връзка – независимо кой какво казва! Добрият интимен живот се отразява и на отношенията. Ето кои зодии са най-добри в креватната гимнастика според астрологията:

Овен

Овните са едни от най-страстните партньори, които можете да имате! Те са ненаситни, имат много идеи и следователно – богат опит! Знаят как да ви подлудят в леглото и то без много усилия! Имат различен подход, действат директно, не си губят много времето в нежности и предварителни игрички! Затова пък могат да докарат всеки до щастлив край и то само за минути! Те са перфектен партньор за всеки, който също е такъв фен на секса!

ЕТО ЗАЩО ВЕЗНИТЕ СА НЕЗАБРАВИМИ

Близнаци

Те имат тайни трикове, които никой друг не знае! Много обичат да отделят време на любовната игра – там е тяхната сила! Могат да побъркат партньора си, още преди да е започнала същинската част. Близнаците обичат да контролират нещата и да определят правилата. В същото време умеят и да вдъхнат увереност на своя партньор и той да се чувства много по-освободен.

Стрелец

Стрелците обичат секса и му се наслаждават с всичките си сетива. Затова и му отделят специално време – тези моменти не бива да се претупват. Фенове са дългата предварителна игра, романтиката – свещи, тиха музика, сметана... Половинките им са истински късметлии, защото Стрелците отделят време и внимание на партньора, така че да го побъркат от удоволствие – и то за доста дълго време!

Козирог

Те са истински диваци в леглото. Обичат експериментите, нямат никакви задръжки и притеснения – даже могат да стигнат много далеч! Ако партньорът им е достатъчно смел и отзивчив, стават абсолютни зверове. За Козирозите е много важно как се чувства половинката им, затова дават всичко от себе си!  

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама