Така максимално ще се насладите на секса


Така максимално ще се насладите на секса
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност сексът е важна част от всяка една връзка. Интимните отношения може да сближат партньорите, а удоволствието от секса може да засили чувствата. Ето какво да направите, за да се насладите максимално на интимните ласки:

Колкото по-бавно, толкова по-страстно

Нещата трябва да стават бавно, малко по малко, все пак не бързате за никъде, нали? Само така ще може да се насладите на всеки един миг, прекаран с половинката в леглото. Като за начало, опитайте се да разберете всичко, което доставя удоволствие на партньора ви и естествено покажете какво харесвате вие. Не забравяйте да се целувате по-често и много страстно. Кой не обича целувките? След това бавно преминете по цялото тяло, като се спускате нежно до зоните, които го карат да се възбужда максимално. Колкото повече време прекарате в тази еротична игра, толкова повече ще се наслаждавате на възбудата. Не забравяйте най-важното правило – правете го бавно и страстно, защото имате цялото време на света!

КАК ДА ПОСТИГНЕТЕ ТАКА ЖЕЛАНИЯ ОРГАЗЪМ

Направете си еротичен масаж

Един страстен еротичен масаж е перфектното допълнение към сексуалната игра. Може да използвате специални лосиони, но най-важното е да знаете къде и как точно да направите масажа. Правете го бавно, нежно и се отдайте на въображението си!

Експериментирайте

Може да се хвалите, че сте пробвали какво ли не с половинката си, но със сигурност винаги ще се намери нещо ново – някоя игра, различна поза, нещо което да направи секса още по-добър. Експериментите правят страстите още по-горещи и изживяването още по-вълнуващо. Забравете за всички онези неща и пози, които вече сте практикували - те са скучни и изтъркани... Развихрете въображението си!

Ако не сте от най-дейните, попитайте половинката си какви са желанията, тайните фантазии и се опитайте да ги изпълните заедно. Така и вие, и вашият партньор ще си доставите удоволствие  и в същото време дори може да се позабавлявате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама