Как да постигнете така желания оргазъм


Как да постигнете така желания оргазъм
Снимка: iStock/Guliver
Как да постигнете така желания оргазъм
Снимка: iStock/Guliver

Колкото добър и див секс да правим, трябва да си признаем, че идва момент, в който ни доскучава и искаме да опитаме нещо различно. Не говорим за смяна на партньора, разбира се! Хубаво е от време на време да разнообразяваме интимните отношения, като сменяме места, пози, разиграваме различни роли, измисляме някакви интересни еротични игри и други. Има много начини и възможности, които може да опитате с половинката си, за да върнете онази първоначална страст, която сте изпитвали в началото на отношенията си. Ние ви препоръчваме нещо малко по-нестандартно – секс играчки. С тях оргазмите са гарантирани!

Вибратор

На първо място естествено поставяме нашия добър приятел вибратора. Може би почти няма жена, която да не притежава този секс артикул, който винаги ще се отзове при нужда. Ето и прекрасната възможност да направите секса с партньора по-интересен, запознайте го с вашия вибратор! Една класическа секс играчка, с която може да се насладите дори на шведска тройка и без това да донесе ревност или притеснения. Все пак, третият участник е неодушевен предмет.

Препоръчваме ви да пробвате това интересно преживяване, което със сигурност ще донесе удоволствие и на двамата и определено ще бъдете напълно задоволена.

Попърс

Защо пък не?! Чува ли сме, че доста хора, които са пробвали този прекрасен еротичен стимулант, са изпитали максимално удоволствие от сексуалната игра. Време е и вие да опитате! Нужно е просто да вдишате от малкото шишенце, което прави чудеса – ще усетите действието веднага. Въпреки че не може да се нарече точно секс играчка, трябва да бъдете сигурни, че попърсът по нищо не отстъпва на вибраторите или други секс артикули. Освен че ще почувствате как пулсът ви се забързва, кръвта се концентрира на правилните места, ще получите наистина запомнящ се оргазъм. Струва си да опитате, нали?

Белезници

Бъдете лоши! Не се притеснявайте да експериментирате! Ролята на секси полицайка, която е хванала своя заложник с белезници и му е приготвила какви ли не наказания... о да, това определено ще му хареса. А може пък да си смените ролите - много от жените харесват подчинената роля в секса. Позволете му да ви арестува, да ви закопчае на леглото с белезници, а оттам нататък дайте воля на вашите еротични фантазии. Тези секси играчки със сигурност са доста ефективни – може да сменяте ролите на полицай и заложник колкото си пъти искате, да се отдадете на играта и да се забавлявате максимално.

Камшик

Посъветвахме ви да бъдете "лошите" като използвате белезници, сега ви предлагаме да бъдете жестоки. Естествено в хубавия смисъл. А каква по-добра играчка за това от камшика? Може би ви се струва малко прекалено, но от време на време е хубаво да се прекалява, особено ако това ще доведе до сексуална възбуда. Садо-мазо изпълненията не само, че отприщват фантазията, но ви водят към непознати страни на сексуалните удоволствия, които даже не сме си и представяли.

Стига толкова със стандартните пози и скучния секс – време е да вкарате в играта най-ефективните атрибути като камшици, превръзки за очи, еротични униформи и латекс. Това определено не е за всеки, но ако с партньора си падате по по-нестандартни, луди и дори крайни неща – тези играчки определено ще са ви от полза.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама