6 неща, които жените искат мъжете да знаят за оралния секс


6 неща, които жените искат мъжете да знаят за оралния секс
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за правене на орална любов на жена, мъжете се концентрират само върху едно единствено нещо: Да намерят клитора. И не ни разбирайте погрешно, това е страхотно.

Но оралният секс не започва и свършва единствено с клитора. Има толкова много неща, които жените биха искали мъжете да знаят за него. Защото нека да бъдем откровени. Никога не е добра идея да критикувате някого, когато неговите зъби са толкова близо до вагината ви.

Въпреки това, има много повече в оралния секс, отколкото намирането на клитора и затова ще споделим 6 неща, които мъжете със сигурност трябва знаяр, ако искат техните половинки да са доволни.

1. Понякога по-малко е повече

Знаем, че може да е доста объркващо за някои мъже. Пенисът е доста ясен, когато става въпрос за орална любов, но вагината е истинска мистерия. Мъжете трябва да устоят на изкушението да се отнасят с нашите вагини като човек, който току-що е прочел всяка статия в интернет за откачени орални движения. Да се вихрите с езика си, докато галите нашите срамни устни и търкате клитора е много хубаво, но при оралния секс е важно да ни подготвите. Бавно, нежно и спокойно - това мъжете трябва да разберат. Дори топлият дъх от устата ви може да предизвика приятно настръхване на тялото ни.

2. Ние сме стеснителни понякога

Дори най-уверените жени могат да се почувстват малко плахи по време на орална любов. Не е защото не се наслаждаваме или пък не се справяте добре, а защото нечия уста е върху вагината ни. Изпитваме напрежение да получим оргазъм, а също така да поддържаме вагината си да мирише добре и да изглежда добре.

3. Правилно е да попитате за инструкции

Какво звучи по-добре: Да прекарате 6 часа в колата, защото не искате да попитате за посоката или само 3 часа, тъй като сте спрели и сте помолили за помощ? Смятаме, че знаем отговора. Правилно е да поискате някакви настъпления, когато правите орална любов на жена. Ние ще бъде радости да ви ръководим.

4. Клиторът не е бутон

Мъжете прекалено много се вълнуват да намерят клитора. Когато го сторят, смятат, че са открили магическото копче за оргазъм. В практиката натискането на клитора с показалеца или езика отново и отново няма да накара една жена да изпита върховното удоволствие. Запомнете, че клиторът е еректилна тъкан, както пениса и върху нея има множество нервни окончания. Изследвайте ги нежно. Ако тя иска повече, ще ви каже.

5. Моля ви, използвайте и ръцете си

При оралния секс може основно да използвате устата си, но това не означава, че трябва да пренебрегвате ръцете си. Както свирката е по-добра, когато държите пениса в основата му или си играете с тестисите, това важи и при жените. За да й доставите още по-голямо удоволствие, масажирайте с няколко пръста G-точката във вагината й.

6. Не винаги получаваме оргазъм

Истина е, че не винаги може да получаваме оргазъм по време на секс. Това не означава, че сте се провалили, нито пък, че не сме се насладили на оралната любов, която сме получили. Просто не сме достигнали до оргазъм, което е напълно нормално. Сексът не винаги се свежда до оргазма. Понякога е важен комфортът, връзката, а голямото О е просто черешката на това изживяване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама