Ето защо Везните са незабравими


Ето защо Везните са незабравими
Снимка: iStock/Guliver

Никога няма да намерите по-добър любовник, партньор или приятел от Везни. Те са най-желаните от зодиакалните знаци и винаги търсят баланса между кариерата си и семейството. Ето защо Везните са незабравими:

1. Тяхната вътрешна и външна красота

Везните са буквално красиви. Тяхната красота се крие във факта, че те са изискани, социални и страстни. Те ще посмеят да са различни; те командват стаята. Винаги са спретнати и красиви – всеки косъм на мястото си и целият им тоалет е балансиран и семпъл. Не им трябват прекалено набиващи се на очи дрехи за да изпъкнат. Те греят с начина си на говорене чак до чувството си за хумор, а също така добавят и красота в стаята и разговорите, както никой друг.

2. Романтичната им страна

Да си с Везни е сякаш живееш в своя собствена версия на „Тетрадката“. Като любовници, тези хора са най-романтични сред другите знаци. Везните имат приказен поглед върху любовта и я вземат наистина сериозно. Сърцето ви ще е на сигурно в прегръдките на Везна. В техните връзки, те показват разбиране към гледната точка на половинката си и се опитват да разрешат различията чрез компромиси. Често са склонни да позволят да бъдат обвинявани, за да се разреши даден проблем.

3. Тяхната грижовност

Везните искат да говорят. Те питат „защо, защо, защо“, защото искат да се поставят на мястото на другия и да видят защо някой е реагирал по даден начин в дадена ситуация. Те може да не се съгласят с вас, но ще ви разберат. Те също така копнеят за емоционална връзка. В случай, че тя липсва, Везните се чувстват небалансирани и това ги подлудява. Те са чувствителни хора, които оценяват добрите маниери, сарказмите и обичат да приемат и забавляват другите. В края на краищата, те са хората, които искат да ги разберете и приемете както те вас. Те искат да знаят, че половинката им не ги потиска.

4. Тяхната увереност

Трябва да сте уверен човек, за да стоите до Везна, защото те са натурални водачи и привличат вниманието на другите без да правят много. Те преминават от независими и зависими според това какво е коректно в дадена ситуация. Те искат партньор, който да може да им даде съвети и подкрепа. Те искат някой, който да им бъде най-добър приятел и любовник в същото време.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама