Мъжете с тези 5 черти в характера никога няма да разбият сърцето ви


Мъжете с тези 5 черти в характера никога няма да разбият сърцето ви
Снимка: iStock

Не е нужно една жена да има проблем с доверието, за да наблюдава някои особени черти в поведението на противоположния пол. Понякога онези мъже с най-широки усмивки, които постоянно говорят за честност и откровеност в отношенията, се оказват най-големите лъжци. Друг път онези мълчаливи и по-затворени господа се оказват истински подарък.

Вижте още: Ако отговорите с "Да" на тези 9 въпроса, връзката ви има бъдеще

Разбира се, че няма универсална формула, по която да разбираме кой точно седи срещу нас, защото само времето и различните ситуации разкриват реалния характер на човек. Има обаче някои неща, които подсказват истинската природа на мъжа.

Днес ви представяме 5 черти в поведението на един мъж, по които можете да разберете, че той е точен човек и няма да разбие сърцето ви.

1. Той е емпатичен

Когато някой наистина се интересува от чувствата на другите хора, действията му са по-обмислени. Емпатичните мъже мислят за въздействието, което оказват върху партньорите си, така че ако се изкушат да изневерят или излъжат, първо ще помислят как ще се отрази това на половинката им.

2. Той е комуникативен

Мъж, който може да формулира своите нужди в една връзка, ще ви даде пълна яснота за това какво се очаква от вас, за да имате пълноценни отношения. И няма да търси щастието при други жени. Да умееш да изразяваш емоциите си е ключово за това да можеш да създаваш здрави връзки.

3. Той е търпелив

Никой не е перфектен. Никоя връзка не е идеална. Но човек с търпение ще остане до вас винаги, независимо през какви препятствия ще се наложи да минете заедно. А нищо не сплотява двама души така, както трудностите, през които са минали заедно. Ако търсите дългосрочна връзка, то гледайте човекът до вас да е търпелив, защото когато положението стане трудно (а то все някога ще стане), той ще бъде до вас и ще ви кара да се чувствате в безопасност.

Вижте още: 6 неща, които НЕ правите, ако наистина обичате партньора си

4. Той е реалист

Срещате г-н Перфектен - красив, умен, забавен и винаги говори всичко, което искате да чуете. Изведнъж разбирате, че той никога не е имал сериозна връзка и не можете да повярвате колко глупави жени по света са изпуснали този ходещ джакпот. Мъжете, които поддържат нереалистичен образ, са най-големите измамници.

5. Той е наясно със себе си

Мъжете, които са наясно със себе си, знаят с какво трябва да допринесат за една връзка. Ако възникне конфликт, те ще обмислят собствената си вина за проблема. Стабилните мъже зарязват егото си и признават собствените си слабости в името на това да съхранят отношенията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама