Нещата, които можете да научите за един мъж, като спите с него


Нещата, които можете да научите за един мъж, като спите с него
Снимка: iStock

Мъжете са най-открити в най-интимните си моменти. Затова ако спите с него, ще разберете много за него като човек и неща, които той се опитва да скрие. Можете да го опознаете по-добре, ако следите какво прави, отколкото да слушате какво има да каже.

И така, вижте какво можете да научите за мъж, с когото сте интимни, и чувствата му към вас само след една нощ:

1. Какво е скрито под неговата блуза

Понякога как един мъж изглежда облечен и как гол са две напълно различни неща.

Има ли плочки на корема, които се крият под тази риза, или има хубав корем, оформен като възглавница, на която можете да спите? Няма да научите това, докато не разкопчаете тази риза. И след като го направите, всъщност няма толкова голямо значение дали е в топ форма, тъй като вие го намирате за привлекателен.

Вижте още: Ето кои са основните ползи от сексуалното удоволствие

2. Коя част от вашето тяло харесва най-много

Той е от мъжете, които си падат по дупета или по гърди?  Оглежда ли ви от горе до долу, прави ли комплименти за краката или устните ви? Има част от тялото ви, която моментално го възбужда.

Ако той не го каже сам, няма да имате проблем да познаете сами, защото той ще обърне допълнително внимание на тази част от тялото ви.

3. Колко високо е самочувствието му?

Той поема ли инициативата? Гледа ли ви в очите по време на акта? Казва ли ви какво харесва и ви пита дали можете да направите точно това?

Ако отговорът ви е "да" на всичко по-горе, тогава имате работа с един адски уверен човек.

Той знае, че мълчанието няма да го доведе доникъде и че ако иска и двамата да си прекарате страхотно в леглото, е по-добре да говорите.

Вижте още: 10 супер интересни мита за секса

4. Проницателен ли е

Ако мъжът се интересува от задоволяване на нуждите ви, той ще бъде проницателен за нещата, които дори не казвате.

Ще наблюдава поведението ви и ще действа според него. Например, ако тялото ви трепери всеки път, когато той целуне врата ви или стенете, когато направи определено движение, това ще бъде добър знак за него да продължи това, което прави и че ви харесва.

5. Нежен ли е

Някои мъже обичат да се държат твърдо и да го играят недостъпни, но ако наистина си паднат по някого, ще се стопят като маслен крем.

Ако показва нежната си страна, гали лицето ви, прибира косата ви зад ухото ви, гушка се (особено след секс), той развива чувства към вас.

От друга страна, ако не показва топлина, той е там само за едно нещо и няма да остане и да се гушка, след като получи това, което иска.

Вижте още: Най-подходящите места за бърз и страстен секс

6. Дали е традиционалист или е отворен към нови идеи

Как реагира той, когато кажете нещо дръзко като "Нека го направим на масата" или "Не сме пробвали задната седалка в колата ти"? Той съди ли ви за това или ви подиграва?

Не всички мъже са еднакви. Някои са по-традиционни и ако ги питате, мисионерската е тяхната предпочитана поза до края на дните им.

От друга страна, ако играете заедно, той е отворен да изпробва нови неща в секса и се интересува да ви направи щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама