Най-подходящите места за бърз и страстен секс


Най-подходящите места за бърз и страстен секс
Снимка: iStock

Ако искате да разпалите страстите, пробвайте нещо ново и вълнуващо. Като тези места за секс, например:

Офис

Научно доказано е, че голяма част от изневерите (40%) се случват на работното място. Все пак там прекарвате голяма част от времето си. Сексът с колега е добър начин да разпуснете, ако шефът ви е ядосал. А защо не и в неговия офис? Възползвайте се от тази възможност, когато колегите ви излязат в обедна почивка. 

Асансьор

Не мислите ли, че на копчето „STOP“ повече би му отивало надписа “SEX”? Както в тоалетните и тук разполагате с огледало и сте притиснати да действате бързо, за да не ви хване възрастната съседка, която с нетърпение очаква интересна случка, която да изклюкари с целия блок. Ако сте свръх смели, може да рискувате да не натискате бутона “STOP“ и да сте подготвени, че може някой да ви хване всеки момент.

Пробната

Пробната е следващо ниво за хора без задръжки и кипящи от страст. Пък и мъжете със сигурност после няма да мрънкат, че са обикаляли по магазините.

Такси

Сигурно е, че шофьорът ще е доволен от гледката, но трябва да внимавате. Ако се притеснявате, наемете лимузина и вдигнете тъмните стъкла.

Киното

Сексът е основната причина за закупуването на билети в късните часове. Повечето хора заемат най-горния ред, защото нямат никакво намерение да гледат филма. Пробвайте и ще останете приятно изненадани, дори и да сте отишли на най-интересния филм.

Малките улички

Това е мястото, което винаги ще има лоша слава, защото се употребява предимно от проститутки. Все пак, ако ви се отдаде възможност не бива да я пропускате. Късните часове са идеални за това секс преживяване и ще усетите приятния полъх върху интимните си части. Съветваме ви да не бъдете прекалено шумни, за да не отнесете кофа със студена вода от горните етажи.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама