Нищо не е приключило: 3 знака, че той НЕ спира да мисли за вас


Нищо не е приключило: 3 знака, че той НЕ спира да мисли за вас
Снимка: iStock/Guliver

Има различни и доста необичайни начини, по които Вселената ви изпраща съобщение, че някой постоянно мисли за нас. Ако има човек от миналото ви, който неусетно и интуитивно се появява отново в съзнанието ви, най-вероятно той не спира да мисли за вас.

Вижте още: Нещата, които можете да научите за един мъж, като спите с него

Днес ви представяме 3 сигурни признака, че все още живеете в нечие сърце:

1. Където и да отидете чувате ваши общи любими песни

Това е един от честите признаци, че някой не може да спре да мисли за вас. Ако има песен, която винаги ви напомня за човек от миналото или дори сте имали обща песен и изведнъж чуете тази мелодия, докато отивате на работа или се разхождате из града, приемете това като таен знак. Усещания като музика или миризми често ни напомнят за някого и това е очевиден знак, че сте били гост в нечии мисли.

2. Припознавате се на улицата

Ако ви се случва често непознати да ви напомнят за някого, това може да е знак, че някой мисли за вас. Ако забележите, че специален човек, който вече не е в живота ви, често се появява в мислите ви без причина, то това е показателно за вашата супер силна духовна връзка. Разминавате се с непознат, а може да се закълнете за секунди, че това е вашият бивш. След това виждате, че случайният минувач няма нищо общо с него... Това е знак на Вселената, че някой в този момент силно мисли за вас.

Вижте още: 16 знака, че най-накрая сте срещнали добър мъж

3. Често сънувате човек от миналото ви

Трудно е да запомните подробностите от собствените си сънища и е особено интересно да сънувате някой, ако не прекарвате време с този човек всеки ден. Ако човек от далечното минало внезапно се е превърнал в постоянен мотив на вашите сънища, Вселената ви изпраща тайно послание - че някой просто не може да спре да мисли за вас!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама