5 доказани начина да го накарате да му липсвате


5 доказани начина да го накарате да му липсвате
Снимка: iStock

"Отсъствието кара сърцето да расте."

В повечето случаи това е вярно и жените знаят как да използват това "оръжие", за да направят мъжете си безсилни.

Те имат своите специални начини да ги накарат да им липсват като луди. Всъщност така не ги мамят по никакъв начин. Те само им напомнят колко страхотни са техните жени и че наистина са най-щастливите мъже, защото ги имат в живота си. Това е напълно невинно, но ефективно.

Понякога може да се случи така, че да се разделите по някаква причина или да сте пред раздяла. В такива ситуации би било най-добре да се стремите към всичко или нищо.

Най-добре е да извадите големите оръжия, защото когато помислите, няма какво да губите. Ако той иска да скъса с вас, ще го направи, независимо какво правите.

Така че няма нищо лошо да използвате едно от асата в ръкава си, за да се опитате да предотвратите неизбежното.

Когато казваме "всичко или нищо", имаме предвид, че трябва да залагате, да поемате риск.

Ако сте скъсали или усещате, че сте на път да го сторите, защото има проблеми в рая, опитайте се да направите някои от нещата, написани по-долу, за да му липсвате.

1. Изключете го

Ако обичате някого, напълно нормално е да искате да бъдете и да общувате с този човек ежедневно. Трябва да прекъснете контакта, ако искате да му липсвате.

2. Пуснете го

Трябва да спрете да проверявате профила му в социалните мрежи. Трябва да спрете да се заяждате, че се прибира късно.

Трябва да спрете да го проверявате, докато е навън с приятелите си. Просто трябва да се преструвате, че сте загубили интерес, че вече не ви харесва толкова много. Нека прави каквото си иска.

Вижте още: Така силните жени се сбогуват в любовта

3. Бъдете тази, която прекратява разговора

След като сте го изключили и сте намалили контакта си с него, той ще се свърже първо с вас. Ще ви изпрати съобщение или ще ви се обади.

Всеки път, когато двамата говорите, вие трябва да сте тази, който прекратява разговора – независимо дали първо затваряте телефона, или първа изпращате съобщението "лека нощ".

Знаем, че това ще бъде трудно за вас, защото ви е грижа за него и искате да говорите с него, но трябва да останете силни, за да получите това, което искате.

Трябва да му покажете как би било за него, ако ви нямаше в живота си.

4. Прекарвайте повече време с приятелите си

Не, не става дума за това да се преструвате, че си прекарвате добре, като публикувате снимки в социалните мрежи. Няма смисъл от това. Трябва да сте искрено щастливи и да си прекарвате добре.

Излезте с приятелите си, просто се забавлявайте и се опитайте да не мислите за него. Постарайте се да го изтриете от паметта си, за да намалите напрежението.

Отпуснете се и забравете за него за няколко часа. Трябва да отидете да изпиете няколко питиета, да отидете на концерт - трябва да се развихрите.

Покажете му, че можете да се забавлявате и да се наслаждавате на живота без него. Той не е центърът на вашата вселена (поне не трябва да бъде) и трябва да го накарате да осъзнае това.

Вижте още: Ако той наистина ви желае, ще ви преследва

5. Оставете го да иска повече

Винаги трябва да го оставяте да копнее за още. Това не е лесна игра, особено ако сте луди по него, но ако сложите всичките си карти на масата веднага, тогава къде е мистерията в това?

Той ще се умори от вас, ако покажете всичко, което имате. Давайте му го малко по малко, така че всеки път, когато сте заедно, да го изненадвате с нещо ново. Той ще бъде заинтригуван.

Дами, в крайна сметка всичко, което има значение, е да му покажете, че обичате себе си и че ще бъдете добре с него или без него!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама