Ако той наистина ви желае, ще ви преследва


Ако той наистина ви желае, ще ви преследва
Снимка: iStock

Независимо от това, което една жена може да си помисли за причините, поради които един мъж не я преследва, истинската причина е фактът, че той просто не я харесва достатъчно. Нека уточним това веднъж завинаги. Той не е срамежлив. Вие не го плашите. Ако човек се интересува, никакво разстояние няма да му попречи. Но ако той НЕ се интересува, можете да живеете в съседство и това ще е твърде далеч за него.

Мъжът има силно желание да бъде инициатор в отношенията. Това е част от неговата мъжественост. Той иска да приеме предизвикателството.

Мъжът обича преследването. Вярвайте ни. Когато види това, което иска, тръгва след него. Ако човекът, когото обожавате, не ви преследва, той не се интересува от вас.

Мъжете могат да измислят безкрайни извинения защо не преследват жена. Те ще ѝ кажат всичко и много пъти дори ще я излъжат или ще заобиколят истината, за да предотвратят тя да се почувства наранена или да знае, че те просто не се интересуват. Мъжът ще обясни, че е зает, че е затрупан с работа, че има други неща, които се случват.

Той е очарователен, напълно оборудван с хипнотизираща усмивка и смях, който ви кара да се разтопите. Той отваря врати за вас и дори ви е водил на няколко срещи. Но какво ще кажете за всички объркващи съобщения, които напълно ви подвеждат? Какво ще кажете за всичките моменти, в които сте били оставени да се чудите дали сте направили нещо нередно, за да го разстроите или да го накарате да загуби интерес към вас?

Вижте още: Ще бъдете обичани отново и от някой, който знае как

Спрете да преследвате мъж, който не ви отделя време или който не полага усилия да говори с вас. Моментът, в който започнете да се съмнявате, че не сте специални, точно тогава трябва да спрете да говорите с него.

Не бъдете жена, която позволява на един мъж да си играе с ума, чувствата и дори тялото ѝ. Една жена трябва да е достатъчно уверена и сигурна в себе си, трябва да знае собствената си стойност и да не си губи времето в чакане на мъж, който не желае да я преследва.

Идеята да оставите мъж да ви преследва може да звучи старомодно, но помислете за това: мъжът ще ви покаже кой е той по това как излиза на срещи с вас. Начинът, по който общува с вас, как флиртува и се опитва да ви впечатли.

Истинският мъж ще ви преследва всеки ден. Истинският мъж ще ви мотивира да бъдете най-добрата, която можете да бъдете, и ще ви се възхищава за всичките ви недостатъци. Той няма да каже, че приема тези недостатъци и след това да ги използва срещу вас, когато е ядосан или разочарован от вас, както би направило едно момче, истинският мъж ще ви уважава, независимо от всичко. Истинският мъж ще ви доведе по-близо до целите ви, защото той иска да успеете и иска да сте щастливи. Истинският мъж няма да си играе с емоциите ви като играчка и няма да ви се обажда само когато му е удобно. Животът е натоварен, но ако той наистина го е грижа за вас, ще отдели време за вас, а не просто ще се опита да ви притисне в определен период от време, когато нищо не му се случва.

Вижте още: Най-въздействащата връзка ще бъде с вашия пламък-близнак

Трябва да сте с мъж, който ви показва, че го е грижа, мъж, който няма да ви кара да поставяте под въпрос всичко или да ви обърква, трябва да сте с мъж, който ви вижда като "приоритет". Не заслужавате да "говорите" с някого. Не заслужавате да се подчинявате на това да бъдете "нещо" с някого. НЕ. Вие заслужавате толкова чиста любов, че дори и най-бялата роза не може да се сравни с чистотата на чувствата ви един към друг. Заслужавате да имате увереност, че сте нещо повече от нещо или някой, с когото той да излиза, когато му е удобно.

Заслужавате да бъдете преследвани от истински мъж.

Понякога да си сам може да е трудно, но да харесаш някой, който не се интересува или не проявява интерес към теб, може да бъде още по-болезнено. Времето ще си вземе своето. И през това време, докато го чакате, обичайте се толкова яростно, че само един истински мъж би бил достатъчно смел да ви преследва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама