Качествата на истинския мъж, с когото лесно може да изградите връзка


Качествата на истинския мъж, с когото лесно може да изградите връзка
Снимка: iStock/Guliver

Намирането на идеалния партньор в живота не е лесно. Но е съвсем реално. Понякога е трудно да разберете какво да търсите в един мъж. Но не говорим за конкретни искания, а за общите принципи, върху които да изградим характера на бъдещия избраник. И има редица черти, които трябва да присъстват в него, а именно:

Той е склонен да загуби спора, за да спаси връзката

Разбира се, истината се ражда в споровете. Но честно казано, ние спорим не да изясним каква е истината, а да докажем превъзходството на нашата гледна точка. Често това се оказва неразумно. И ако човек може просто да свие рамене в подходящия момент и да каже: "Е, както кажеш", това струва много за една жена. В една хармонична връзка понякога трябва да отстъпвате, просто за да спасите отношенията си.

Той може да ви разсмее

Да накараш една жена да плаче е много просто. Но да я накараш да се смее е съвсем различен въпрос. И ако един мъж умее да ви разсмива от сърце, не го изпускайте! Ако не за изграждане на връзки, то поне за приятелство и приповдигане на настроението.

Той не само казва, че ви обича, но и го доказва

Разбира се, жените обичат с ушите си, така че думите за любов са задължителни. Но ако те не са закрепени с действия или просто не са подкрепени от нищо, това е тревожно. За щастие при някои мъже думите не се отклоняват от делата - те са готови да направят това, което казват, а понякога и да правят доста радикални действия.

Умен е, но не се хвали с това

Мощният интелект е прекрасен, полезен в живота, той помага да се разбираме добре с всички. Но често води до прекомерно самочувствие и невъзможност да се вслушвате в другите. Затова внимавайте - умен човек далеч не винаги е добър и интересен. Но умният, който не се хвали със собствения си ум, е нещо съвсем различно!

Той е физически активен

Красивото тяло е само по себе си приятно за очите. Но не трябва да забравяме, че физическата активност по правило също показва и здравето на един човек. И ако се стремите към дълъг и щастлив съвместен живот, тогава това е много важно. Особено в някои специфични прояви. Уви, с възрастта мъжете стават много по-малко активни в леглото, а жените, напротив, едва започват да разкриват потенциала си. За щастие, упражненията помагат за компенсиране на избледняването.

Той може да готви

Няма какво да добавим, всички обичат вкусната храна. Дори и ако трябва да развалите диетата си. Но си заслужава! Особено ако е приготвена с любов от любимия мъж. Плюс това, ако той наистина знае как да готви, тогава ястията ще бъдат балансирани и вкусни, което означава, че няма да натрупате излишни килограми от тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама