Жената, която обичаше с цялата си душа, но не получи нищо в замяна


Жената, която обичаше с цялата си душа, но не получи нищо в замяна
Снимка: iStock

Очите ти бяха пълни с огън. Сърцето ти биеше с цялата си сила. Излъчваше толкова положителна енергия. Преди беше толкова щастлива. Но когато сега погледна в очите ти, виждам само останките на славния огън. Когато сложа ръка върху сърцето ти, едва чувам как бие. Когато те видя, виждам черния облак на главата ти, следвайки те където и да отидеш. Когато те срещна сега, се опитвам да намеря онази щастлива жена, но тя, за съжаление, вече не е там.

Тотално се изгуби заради мъж, който не даде нищичко за теб. Ти му даде цялата си любов, знам. Ти направи жертви за него и го постави на първо място.

Но той не ти даде нищо от любовта си. Той отказа да се жертва за теб и никога, никога не те е  поставял на първо място.

Пиша това за една красива и силна жена, която попадна на мъж, който не заслужаваше сърцето ѝ!

Животът, който живее в момента, не е живот. Оцелява ден за ден. Тя се сблъсква с вътрешни битки всеки миг, но не може да се откаже от него. И тя знае, че това, че все още е с този мъж, никога няма да ѝ помогне да получи любовта, от която се нуждае. Любовта, която тя, от своя страна, раздава толкова безкористно.

Знаеш ли, тя беше толкова щастлива, докато не го срещна. Той беше първата ѝ любов, първата ѝ целувка, мъжът, на когото тя даде всичко от себе си. Тя беше убедена до болка, че той е най-доброто нещо, което някога може да ѝ се случи. Но суровата истина е, че той всъщност беше най-лошото нещо, което съсипа живота ѝ и я накара да загуби вяра в любовта. И тя го знае. Тя просто продължава да се бори за него, надявайки се той да се събуди и да осъзнае каква жена има до себе си. Тя се опитва толкова силно да спаси любовта, тя правеше всичко, за да ѝ обърне внимание, но никога не успява да го постигне.

На нея ѝ пука. Пука ѝ за мъж, който дори не може да види какво бижу е тя. Тя слуша какво има да каже той. Тя следва всички правила. И единственото, което иска в замяна, е неговата любов. Но тя никога не я получи. Никога...

Сега тя страда, вече не се усмихва и не вярва в хората. Но аз съм сигурна, че един ден тя ще осъзнае колко красива, смела и силна е.

Един ден той вече ще е минало за нея, а тя ще е щастлива със своето настояще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама