Ще бъдете обичани отново и от някой, който знае как


Ще бъдете обичани отново и от някой, който знае как
Снимка: iStock

Самотните нощи, от които сте се страхували толкова много, ще бъдат нощите, в които най-накрая очаквате да се приберете у дома, защото знаете, че вашият специален човек ви очаква. Няма да ви се налага да прекарате още една нощ, обвити в токсичните си мисли или тъжните си емоции. Няма да прекарате още една нощ, чудейки се какво не е наред с вас или кога тази тъмнина ще свърши. Нощите ви ще бъдат пълни със звезди, топлина и любов.

Сутрините, които сте прекарвали в пиене на кафе сами, гледайки през прозореца, желаейки да имате някого, на когото да излеете сърцето си, ще бъдат сутрините, в които наливате кафе за двама. Вече няма да се налага да филтрирате лицето или думите си. Няма да се налага да криете частите от себе си, от които се срамувате, защото ще се чувствате в безопасност. Ще се чувствате приети и обичани. Ще чувствате, че не можете да сгрешите. Вече няма да ходите по черупки от яйца, страхувайки се, че ако кажете грешното нещо, може да го отблъснете, защото той ще ви избира всеки ден и винаги ще избира да остане.

Вижте още: Може би най-после съм готова да продължа напред

Моделът, който сте имали да си падате по хора, които никога не са ви обичали по начина, по който сте искали да бъдете обичани, или хора, които са ви обичали само наполовина, или хора, които са ви карали да се чувствате нежелани, ще бъде далечен спомен. Ще осъзнаете колко сте били глупави, защото сте вярвали, че може да се получи с някой от тях, тъй като най-накрая ще разберете защо точно с никой от тях не се е получило.

Ще осъзнаете защо е трябвало да чакате, за да може да бъде правилно. Трябвало е да чакате някой, който не ви дава никакви съмнения и не изпълва главата ви с объркване или сърцето ви с болка. Трябвало е да чакате някой, който да ви покаже как е трябвало да бъдете обичани през цялото време и как сте се примирявали с хора, които нямат представа как.

Годините, които сте прекарали, чудейки се дали любовта, която сте искали, съществува или дали някога ще ви намери, най-накрая ще свършат, защото ще получите своя отговор. Най-после ще сбъднете мечтата си. Най-накрая ще стигнете до онази част от историята, в която всичко става по-добро и любовта преобръща всичко.

Вижте още: Най-големите любови се случват неочаквано

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама