Най-хубавото нещо на света е да обичаш и да бъдеш обичан


Най-хубавото нещо на света е да обичаш и да бъдеш обичан
Снимка: iStock/Guliver

Един ден ще разберете какво е щастието. Един ден ще ви се случи най-хубавото нещо на този свят- ще обичате и ще бъдете обичани!

Колкото и да сте тъжни и да ви боли в този момент, щастието със сигурност ще дойде. В живота ви ще се появи човек, който напълно ще завърти всичко на 180 градуса. Той ще ви разкрие най-съкровената тайна на Земята - какво е любовта.

Ще се срещнете с очите му и веднага ще разберете всичко. Без думи. Ще харесате всяка нотка на тази мелодия. Мелодия на вашата любов...

Тази мелодия ще ви помогне да почувствате нещо, което никога не сте изпитвали досега. Ще разберете, че сте на правилния път, че именно той е единственият ...

Този, в когото никога няма да се съмнявате. Този, до когото ще се чувствате спокойно и светло.

Всичките ви страхове ще вече ще останат в миналото. Всичко ще придобие нов смисъл. Ще откриете нов свят.

Един ден ще го срещнете. Човекът, който ще ви помогне да разберете както точно сте търсили през целия си живот и защо е трябвало да извървите трънливия път към вашата среща ... Отсега нататък ще повярвате в съдбата.

След като всички ваши минали грешки и провали ще се стопят като дим. Ще си припомните минали връзки като отдавна гледан и забравен филм.

Ще престанете да тъжите за миналото, защото ще бъдете лудо влюбени. Това е любовта, която никога не сте познавали досега. И ще разберете, че никога досега не сте обичали истински.

Един ден ще го срещнете. Този, който ще приемете незабавно и безвъзвратно.

Ще погледнете в очите му и ще почувствате как растете. Разбира се, ще имате и трудни моменти. Понякога ще имате разногласия, конфликти, но накрая винаги ще се прегърнете, без значение кой е бил прав и кой не. Защото любовта прощава. Тя е нежна, тиха и никога не съди!

Ще разберете, че любовта не е само страст и луди моменти, тя е доверие, подкрепа, грижа. И точно това ще ви донесе този човек- истински усещания!

Един ден ще го срещнете. Този, който е бил предопределен за вас от съдбата.

Този, който винаги ще остане близо, без значение колко е трудно!

Този, който ще ви покаже какво е истинска любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама