Не търсете любовта - тя ще ви намери, когато сте наистина готови


Не търсете любовта - тя ще ви намери, когато сте наистина готови
Снимка: iStock

Знам колко е трудно да си сам, когато всичко, което искаш, е да предадеш на някого любовта си. Разбирам колко е трудно да гледате как всички приятели влизат във връзка и просто не можете да намерите човека, който би могъл да бъде вашата любима половинка. Повярвайте ми, аз също трябваше да бъда в положение, в което се опитвах да търся постоянно любовта, но нищо не се получи. Защото истинската любов е това, което трябва да дойде естествено при вас. Колкото и да го искате, не сте в състояние да го направите със сила - любовта ще ви намери точно когато наистина сте готови за нея!

Почувствайте истинската връзка!

Разбира се, идеята, затваряйки очи, да скочи във водовъртежа на отношенията, изглежда на самотника много примамлива. Но цялото това приключение ще ви донесе само разбито сърце. Връзка, която наистина си струва времето и чувства ви, е връзка с човек, с когото веднага усещате дълбока близост. Изчакайте човека, с когото ще имате това усещане за свързаност. Двама наистина близки хора го усещат помежду си. Изчакайте човека, който може да запали искра във вас, за съществуването на който дори не сте подозирали.

Бъдете търпеливи, докато не се убедите, че този човек наистина е вашата съдба. Това ще бъде точно любовта, която търсите толкова дълго. Ако се съгласите на нещо по-малко, винаги ще съжалявате. Винаги ще помните, че правейки този компромис, може да сте пропуснали човека, който е бил предопределен за вас от съдбата.

Не всеки е в състояние да инвестира много от себе си в една връзка.

Приказките винаги са пълни с красота и лекота - те са просто перфектни. Но това са само приказки - нищо повече. В реалния свят отношенията винаги са пълни с объркване и сложност. Дори в най-хармоничния съюз възникват кавги, разногласия и други неприятности. Затова никога не се съгласявайте да срещнете човек, който не е готов търпеливо да преодолее лошите времена с вас. Определено трябва да сте сигурни, че избраният от вас човек разбира колко усилия ще трябва да положи. Уверете се, че той е готов търпеливо да работи, за да сподели живота си с друг човек.

Изчакайте някой да ви обича истински!

Ако се отнася с вас искрено, дори не би му хрумнало да промени нещо в личността ви. Ще хареса всичко във вас, дори недостатъците ви и със сигурност ще види вътрешната ви красота.

Когато сте напълно готови за любовта, тя ще ви намери, запомнете това!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама