Писмо до мъжа, който ме спаси


Писмо до мъжа, който ме спаси
Снимка: iStock

На първо място искам да ти кажа: "Благодаря!"

Преди животът да ме изненада и да те доведе при мен, бях нещастна. Дори не исках да живея. Имах достатъчно. Бях депресирана и счупена. Любовта ме беше съсипала. Любовта беше най-големият ми враг.

Преди да дойдеш при мен, мъжът, когото смятах, че е "единственият", ме използва. И когато ме напусна, единственото, което остави, бяха многото парчета от разбитото ми сърце. Не го интересуваше. Той продължи напред.

Аз бях тази, която трябваше да се бори с депресията. Аз бях тази, която трябваше да намери смелостта да се изправи отново. А той просто си тръгна...

И тогава ти дойде. Внимателно ме взе и ме върна към живота.

Благодаря ти!

Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Дори когато те помолих да ме оставиш на мира, ти беше там - до мен. Ти запази дистанция, даде ми време, но никога не се отказа.

Благодаря, че намери начин да се свържеш с мен!

Благодаря ти, че ми напомни колко съм красива и достойна!

Благодаря ти, че ме уважаваш така, както те уважавам аз!

Благодаря ти, че ме обичаш, когато чувствам, че не заслужавам да бъда обичана!

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР

От деня, когато влезе в живота ми, разбрах, че винаги съм те чакала. Разбрах, че животът ми изведнъж има смисъл. Разбрах, че си ми липсвал през цялото това време.

Сега знам със сигурност, че ще бъда щастлива до края на живота си. Сега знам, че ще бъда обичана безусловно. Сега знам, че имах нужда от това - имах нужда от твоята безусловна любов от самото начало.

Мислех, че никой не може да ме разбере, че съм сама, докато не се появи ти и не ме убеди в обратното. Преди си представях, че ще живея самотен, тъжен живот, но сега не мога да си представя живот без теб.

До моята любов, тази, която ме спаси - благодаря ти, че ми показа, че животът е много повече от болка и страдание! Благодаря ти, че ми помогна да се науча да обичам себе си. Никога нямаше да успея, ако не ми бе дал безусловната си любов.

Благодаря, че се съгласи с моите "луди идеи" и прие различните ми страни. Благодаря ти, че винаги си бил там за мен, дори когато се държа ужасно... Благодаря ти, че разби всяка една тухла, която положих, когато започнах да изграждам стената около себе си... Благодаря ти, че не ми позволи да се затворя в себе си. Благодаря ти, че ме обичаш такава, каквато съм, с моите недостатъци и миналото ми. Благодаря, че сподели бремето на живота с мен. Благодаря ти, че ме обичаш!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама