Най-чувственото писмо на една баба до новородената й внучка


Най-чувственото писмо на една баба до новородената й внучка
Снимка: iStock/Guliver

„Скъпа моя, трябваше да напиша това писмо и за майка ти преди четвърт век ... Но тогава бях на 25 и мислех само за домакински неща: как да нахраня семейството си, как да успея да заведа дъщеря си в детската градина и да не пропусна лекции (защото все още учех). Дядо ти работеше нощната смяна и не можеше да ми помогне, когато майка ти плачеше цяла нощ заради чести заболявания. Сега съм на 50 и натрупах известен опит, който искам да споделя с теб. Не казвам, че знам всичко за живота, но в крайна сметка аз съм твоята баба и искам да бъдеш щастлива. Нека моите съвети направят живота ти по-красив!

Не се страхувай да паднеш или да се провалиш!

Карай колелото си, кънките и каквото си решиш, и не се страхувай да паднеш. Ще боли, но се научаваш как да бъдеш бърз и да се издигаш, когато е най-трудно. Когато пораснеш също не се страхувай да се провалиш. Всеки провал е опит и важен урок!

Не се страхувай да изразиш своята гледна точка!

Не е нужно да мълчиш, ако нещо не ти харесва или ако не си съгласна с някой. Не крий мнението си нито за приятелство, нито за любов.

Не се срамувай да се извиниш!

Само най-силните момичета могат да се извинят и да са наясно с грешките си и наистина искам да растеш по този начин. Трудно е да се каже: „Извинявай, сгреших! Как мога да поправя ситуацията? ”Но трябва да научиш това и тогава никой не може да те победи.

Не се страхувай, че може да не си популярна!

Докато всички популярни купонджии ще ходят на партита, ще прекарват време в заведения и ще се мотаят с дни в интернет, публикувайки свои снимки, ти ще се научиш как да снимаш перфектно, ще яздиш кон, ще пееш и ще се наслаждаваш на истинския живот. На 18-годишна възраст популярните все още ще седят пред компютъра, а ти вече ще завладяваш света и може би ще тръгнеш на своето голямо пътешествие.

ВИЕ СТЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ В МОМЕНТА

Не се страхувай да се влюбиш!

Любовта така или иначе ще те стигне някой ден. Радвай се на всеки момент, на всяка любов, защото животът е кратък!

Не се страхувай да плачеш!

Сълзите са изборът на силните. Силна съм и правя каквото си искам. Искам да плача, искам да се смея, искам да разпръсна чорапи из целия апартамент.

Не се страхувай да се омъжиш някой ден или пък да не се!

Когато пораснеш, никой няма да се интересува дали имаш сватбен пръстен на пръста си или не. Но, ако решиш, че бракът и семейният живот са за теб, действай! Запомни, че най-важното е ти да си щастлива и да прекараш дните си с човек, който ще те уважава, обича и ще ти прощава! С пръстен или не!

Не се страхувай от раждането!

Няма да лъжа, боли. Но това е най-красивото нещо, което може да се случи в живота на всяка жена.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама