Вие сте на точното място, където трябва да бъдете в момента


Вие сте на точното място, където трябва да бъдете в момента
Снимка: iStock

В момента натрупвате мъдрост, уроци и знания от вашия опит. Всяка неприятна ситуация, която ви наранява, в същото време ви прави по-силни.

Спрете да мислите прекалено много. Спрете да се измъчвате с въпроси и да се притеснявате дали сте на прав път или не. Спрете да сравнявате постиженията си с тези на другите. Спрете да доказвате на себе си, че поради некомпетентността си и защото не сте достатъчно добри изобщо не сте там, където искате да бъдете. Престанете с всичко това!

Там, където сте в момента, е мястото, където трябва да бъдете. Дори ако не можете да го видите през цялата тази бъркотия в живота си, всичко е така, както трябва да бъде.

Струваше ви много моменти, дни, месеци и решения, за да стигнете до тук. Сълзи, болезнени преживявания, усмивки, грешки, щастливи моменти, борба със себе си, лоши дни, добри дни – трябваше да преминете през всичко това. Но ето ви - на мястото, където трябва да бъдете в момента, на правилния път.

Доста често се убеждаваме, че не сме доволни от това, което имаме и от мястото, където се намираме в живота. Че трябва да се положат повече усилия и да бъдем по-смели. Така ние наказваме себе си. Вместо да чувстваме благодарност за всичко, за което сме имали щастието да преживеем, докато стигнем до този момент от живота си, ние приемаме опита като даденост.

Всяка стъпка, която предприемаме, е част от нашето пътуване през живота, по време на което трудностите и препятствията непрекъснато ни срещат. Винаги ще изпитваме възходи и падения. Това е нашият живот.

Понякога изобщо не сме ентусиазирани от мястото, където съдбата ни е пратила в момента. Но в такива периоди е важно да се поддържа вяра и това отношение ще направи възможно осъществяването на най-съкровените ни мечти.

Всичко е и ще бъде наред. Повярвайте! А също така вярвайте в себе си! Съдбата си знае работата.

В крайна сметка, вие също имате невероятни периоди, когато чувствате хармония със света и се радвате на голям успех, когато сте готови да плачете от щастие. Но в същото време вие ​​също знаете, че това време на чисто блаженство и хармония също не е вечно.

Това са всички етапи на пътуването, наречено живот. И всички неща, които ви се случват, носят със себе си важни уроци - както приятните, така и отрицателните преживявания. Само помнете, че сте щастливи, че сте точно там, където трябва да сте.

Вие сте невероятни и силни. Повярвайте в пътя, по който сте тръгнали. И по-важното - вярвайте в себе си!

Спрете да си казвате, че животът ви е гаден. Спрете да казвате, че никога няма да успеете. Това не е вярно. Ще успеете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама
Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • 4 прически, които ще са хит през лято...
  4 прически, които ще са хит през лято 2022

  Лятото е онова време от годината, когато търсенето на нова визия е съвсем естествено. В крайна сметка лятото е време за свобода и ново начало, а освежаването на косата активира самоизразяването в нови начала. Ако топлото време ви вдъхновява да загубите няколко стратегически сантиметра, за да се сдобиете...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама