Влюбете се в някой, който ви заслужава!


Влюбете се в някой, който ви заслужава!
Снимка: iStock/Guliver

„Някога” е началото на всяка приказка, която сте чували през живота си. Някога ще се появи принца на белия кон, а вие ще сте нежната и красива принцеса, която трябва да бъде спасена. Ще се влюбите веднага и ще живеете щастливо до края на живота си. Колко пъти се случва този вид любов в реалния живот? Отделете малко време и наблюдавайте какво се случва около нас. Приспособяваме се към мъже, които не ни обичат, не ни ценят и не ни заслужават, просто защото очакваме онзи „филмов вид любов“, в който веднага ще разбереш кой ще бъде твой до края на вечността. Но нека бъдем честни, не искате ли някой, който е достоен за вас?

Достоен ли е? На това може да се отговори лесно: ако се държи добре с вас и ви уважава, значи е така.

Влюбете се в някой, който не се срамува да ви покаже колко сте специални! Онзи ден седях с приятели, които бяха заедно от доста време и едно от момчетата каза, че приятелката му е най-красивата жена, която е виждал. Бяхме много хора на масата, но той не се интересуваше от това, защото не се срамуваше да ни съобщи колко много я обича. Влюбете се в някой като него. Някой, който ще иска да знаете колко много означавате за него.

Влюбете се в някой, който е наясно с вашите емоции. Ти си жена и сърцето ти те води през повечето време. Ти си чувствителна, крехка и усещаш всичко толкова дълбоко. Така че защо не намериш човек, който разбира тези емоции? Някой, който ще намери време да седне с теб  и да те изслуша? Твоите емоции заслужават внимание и те заслужават да бъдат лекувани добре. Ето защо с гордост мога да кажа, че един мъж е достоен за вас, ако видите, че уважава емоциите ви.

Влюбете се в някой, който е там за вас.

Как да разберете, че един мъж е достоен за вас? В момента, в който той дойде, когато си болна, за да ти направи супа или чай. Той се грижи достатъчно за вас, за да ви даде цялото време и усилия, необходими, за да се почувствате по-добре. Когато мъжът е до вас, ще знаете, че всичко е възможно.

Влюбете се в някой, който е благодарен да ви има. Това означава някой, който знае как да каже благодаря и някой, който не ви приема за даденост. Ако е благодарен, той ще знае как да се отнася с вас правилно, за да запази благословията си.

Влюбете се в мъжа, който не ви кара да поставяте под съмнение неговата лоялност, защото всичко, което иска в живота си, сте вие. Влюбете се в мъжа, който си струва, а това ще разберете по начина, по който ви гледа, защото това е най-чистият начин, по който човек може да ви гледа.

Влюбете се в някой, който ви обича. Защото, ако той наистина ви обича, той ще бъде достоен за вашата любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама