6 хитри начина, по които всеки може да има късмет в любовта (да, дори вие!)


6 хитри начина, по които всеки може да има късмет в любовта (да, дори вие!)
Снимка: iStock

Някои хора просто имат по-голям късмет в любовта от други. Ако правите долните 6 неща, вие също ще сте сред тях.

1. Винаги се доверявайте на инстинктите си

Ако тялото ви крещи "погрешно", слушайте го. Не се убеждавайте да харесвате някой мъж, който е просто "достатъчно близък". Понякога е изкушаващо да сме в посредствена връзка, вместо да бъдем сами. Ако вътрешният ви глас ви казва "не", тогава отговорът е не – дори да ви е болезнено да го приемете.

2. Излезте и живейте

Поканили са ви на концерт? Боулинг? Изложба? Кажете да! Отворете социалния си календар. Никога не знаете къде може да срещнете човека за вас. Трудно е за съдбата да постави точния човек пред вас, когато гледате сериали и риалитита вкъщи. Ако бъдете поканени на нещо от приятел, колега или познат, отидете!

Вижте още: Това са 12-те най-малко мъжки реплики

3. Променете рутината си, не се страхувайте от промяната

Подобно на това да кажете "да" на социалните ангажименти, променете ежедневието си. Хората, които имат късмет в любовта, отделят време за своите хобита и интереси. Ако ходите в едно и също кафене всеки ден и посещавате едни и същи места всеки уикенд, опитайте нови места и се срещнете с нови хора. Просто смяната на мястото, където отивате всеки ден, може да направи магията да се случи.

4. Винаги бъдете благодарни за това, което имате

Вероятно има толкова много неща в живота ви в момента, за които да сте благодарни. Хората често пренебрегват благодарността, но признателността е жизненоважна! Може би правилният човек все още не се е появил, но вие увеличавате шансовете си да го привлечете, ако сте развълнувани от живота си такъв, какъвто е вече.

Вижте още: Ако искате щастлива връзка, трябва да се откажете от тези 8 неща

5. Имайте реалистични очаквания

Често представата на хората за това каква трябва да бъде една връзка е прекалена. Или приемат "трохи" и трябва да повишат стандартите си, или се надяват да хвърлят ласо около Луната и в крайна сметка са нещастни.

Ако постоянно сте разочаровани от връзките си, вашите очаквания може да са виновникът. Направете усилие да се отворите емоционално към хора, които не са точно "вашият тип". Изберете от три до пет вътрешни черти, които любовта трябва да притежава (доброта, почтеност и т.н.) и оставете останалите си очаквания в миналото.

6. Имайте самочувствие

Хората, които са успешни в любовта, имат солидно самочувствие. До голяма степен, ако искате успешна връзка, трябва да имате добра самооценка и да знаете как искате да се отнасят към вас.

Ако сте щастливо необвързани, ще ви е много по-лесно да привлечете любов, отколкото ако се борите с вашата идентичност, когато не сте във връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама