7 гениални съвета за онлайн срещи, които трябва да знаете


7 гениални съвета за онлайн срещи, които трябва да знаете
Снимка: iStock

Според проучване от 2012 на Intel, девет от 10 възрастни смятат, че другите разкриват твърде много информация за себе си онлайн, а 88 процента казват, че се стараят повече да представят себе си, отколкото да опознаят другия човек в сайтовете за запознанства. Същото проучване показва, че 33 процента от хората се чувстват по-удобно да споделят информация онлайн, отколкото на живо.

Днес ви представям 7 златни правила, които да спазвате, когато се запознавате онлайн.

1. Бъдете автентични и истински

Вашето "Аз" онлайн трябва да съответства на вашето "Аз" в реалния живот, за да избегнете разочарование и за двете страни.

Вижте още: 3 безценни съвета от експерти, с които ще спасите връзката си

2. Бъдете неутрални

4 от 10 души обикновено не общуват с хора, с чиито мнения не съвпадат онлайн, според проучването на Intel, така че когато става въпрос за политика, опитайте се да поддържате неутрален език освен ако не сте толкова убедени, че бихте направили същото изявление пред препълнена зала.

3. Сведете съобщенията до минимум

Когато за първи път общувате с някого чрез сайт за онлайн запознанства, искате да размените няколко съобщения, преди да се срещнете с него на живо. Но не прекалявайте с чатовете, идеята е да се срещнете лично, а не да сте онлайн приятел, така че излезте и отидете на среща.

Вижте още: Защо и жената трябва да прави първата крачка при онлайн флирт

4. Търсете общи интереси

Когато се опознавате в първите няколко съобщения, искате да направите страхотно впечатление за себе си. Не правете твърде много коментари за външния си вид и не намесвайте интимни теми. Вместо това потърсете общи интереси като дейности, които можете да правите заедно, когато се срещнете. Запазете тона положителен или неутрален, поне докато не разберете сарказма и хумора на другия.

5. Без виртуален секс

Просто НЕ го правете.

6. Първа среща - оставете телефона си!

Иначе рискувате да си останете с него.

7. Попитайте приятел

Ако имате съмнение дали профилът ви в сайтовете за запознанства е достоверен, то най-добре помолете ваш близък да направи ревизия и да ви каже дали съответства на личността ви. Не важно да се представите перфектно, а да бъдете автентични, защото това увеличава шансовете ви да срещнете сродна душа.

Вижте още: 4 неща, които трябва да знаете за ума на мъжете, преди да им се сърдите

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама