Тя роди на 70 години и днес мечтае да доживее сватбата на дъщеря си (ВИДЕО)


Тя роди на 70 години и днес мечтае да доживее сватбата на дъщеря си (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Името на Раджо Деви Лоън е синоним на надежда и усилие, тя се противопостави на обществените норми, като се впусна в желанието да стане майка на 70 години. Чрез безброй медицински тестове и лечения за безплодие, тя успява да се пребори с несгодите и да чуе мечтаната дума "мама".

Вижте още: 10 причини, поради които класните жени не се притесняват за дребни проблеми

Нейната история е напомняне, че никога не е твърде късно да изпълним най-съкровените си копнежи.

Раджо живее в село Хисар, Индия, с дъщеря си Навийн, съпруга си Бало и втората му съпруга Уми.

Още по време на бременността ѝ всички лекари убеждават 70-годишната майка, че тя може да бъде много опасна за живота ѝ. И се оказват прави, когато Раджо почти умира от следродилни усложнения. Тя бързо обаче успява да се възстанови и по ирония на съдбата надживява лекаря, който я изражда. Раджо е категорична, че това, което я е върнало към живота, е желанието ѝ да отгледа новородената си тогава дъщеря Навийн.

"Когато Навийн се роди, лекарят ме помоли да спазвам пълна почивка в леглото, но аз не го послушах и затова здравето ми се влоши толкова много. Не съм свикнала да почивам и затова не можах да избегна работа дори след като тя се роди. За мен работата е това, което съм правил през целия си живот", споделя Раджо.

Вижте още: 10 ефективни начина да намалите драмата в живота си

Към днешна дата тя се чувства изпълнена с енергия.

"Сега се чувствам много по-добре. Лекарят се грижеше много добре за мен, но за съжаление почина. Той похарчи много пари за медицинските ми разходи, за да ми помогне да имам дъщеря си. Наистина оценявам всичко, което направи", казва още 70-годишната майка.

Раджо признава, че винаги е искала да бъде майка и въпреки предупрежденията на лекарите, тя е била готова да го направи.

"Когато се оглеждах и виждах деца, сърцето ми се късаше, че нямам. Отчаяно исках да имам свое дете", признава майката.

Днес Раджо има една единствена мечта - да омъжи дъщеря си и казва, че няма да си позволи да си отиде от този свят, докато не я види на сватбения ѝ ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама