Любовни хроники: Кейт Уинслет и Нед Рокенрол


Любовни хроники: Кейт Уинслет и Нед Рокенрол
Снимка: Getty Images

Понякога любовта се случва неочаквано и просто почуква на вратата. Любовната история на Кейт Уинслет започнала странно, но в крайна сметка се превърнала в приказка.

Кейт се е омъжвала два пъти преди да срещне любовта на живота си. Третият ѝ съпруг, с който са заедно вече над 10 години, ѝ предлага брак през 2012 година и двамата се женят в Ню Йорк в компанията на двете деца на Кейт и близки приятели.

Двамата се запознали през 2011, когато Кейт била на почивка заедно с дъщеря си Миа и сина си Джо на остров Некер - луксозен частен остров, управляван от Virgin Limited Edition, принадлежащ на милиардера Ричард Брансън. Един ден по време на престоя им избухнал пожар и погълнал имота, в който са отседнали.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: ЙОРДАН ЙОВКОВ И ДЕСПИНА

За щастие, тя успяла да се измъкне с децата си. Често си спомня какво се е случило в онзи ден, казвайки: „Взех сутиен, паспорти и децата“. Но когато се спасила от тази опасна ситуация, тя срещнала Нед, който завинаги променил живота ѝ. Истинското му име е Едуард Абел Смит, макар да се нарича Нед Рокенрол. Избрал да го промени, защото вярвал, че първоначалното му име е „скучно“. Нед всъщност се оказал племенник на собственика на имота, който също бил отседнал на острова в съседна резиденция. Той помогнал на Кейт в този труден момент с каквото може – фенерче, обувки, храна, тъй като всичките ѝ вещи изгорели в пожара.

Кейт много пъти е споделяла колко щастлива се чувства, че е със съпруга си. Двойката посрещнала на бял свят сина си Беър през 2013 година. Тя често го нарича „изключителен партньор в живота“. Той я подкрепя по време на работата ѝ и се грижи за тяхното малко семейство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама