Хороскоп за днес, 9 април 2024


Хороскоп за днес, 9 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 9 април 2024, според зодията

Овен

Време е да направите равносметка на това, което имате и може би дори на това, от което не се нуждаете, за да си върнете парите, които да похарчите за други неща. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на парите и личната собственост, което е идеалното време да преминете през дома си и наистина да разгледате вещите, които притежавате и които смятате за безпорядък.

Телец

Какво бихте искали да подобрите, Телци? Винаги има място да направите нещо, което подобрява живота ви, така че ако нямате цел, поставете си такава. Луната навлиза във вашия знак, Телец, активирайки вашия слънчев дом. Може би бихте искали да започнете да ходите на фитнес или да се запишете на курс, който подобрява работния ви процес. Помислете за четене на нова книга или връщане към ежедневна духовна практика.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8-14 април 2024

Близнаци

Е, има лоши актьори и някой, на когото имате доверие, може да ви забие нож в гърба. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом от скрити врагове. Ако имате истински приятел сред вас, не се притеснявайте. Това е седмица, в която те биват разкрити и вие ще разберете.

Рак

Приятелите правят света по-добро място, а вие обожавате да създавате нови. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на приятелства на работа. Това е чудесен момент да започнете да общувате повече. Вместо да се затваряте в тихото си пространство, излезте от зоната си на комфорт.

Лъв

Прекрасно е, когато получите зелена светлина на работа, за да кандидатствате за повишение, работа или дори увеличение на заплатата. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на кариерата, което е малко тласък за вас.

Дева

Стягайте си багажа, Деви. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на образованието и пътуванията на дълги разстояния. Това е страхотно време да отидете на пътешествие из страната или да планирате такова. Ако сте получавали оферти за нискотарифни самолетни билети по имейл, отделете малко време за проучване. Може да получите сделка, която не можете да пропуснете и искате да си купите билет за пътуване.

Везни

Не би ли било хубаво да намерим малко пари в джоба си, докато перете днес? Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на ресурси и тайни и може да спечелите малко доходи от източник, за който обикновено не мислите, когато имате нужда от финансова помощ. Това е чудесен ден да кандидатствате за заеми или да помолите приятел да ви помогне да свършите нещо, за което предпочитате другите да не знаят.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 8 - 14 април 2024

Скорпион

Вие сте човек, който дава обещание и го спазва и може да решите да "влезете изцяло" с човек, партньор или бизнес начинание. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на ангажиментите. Изпитвате силна нужда да се захванете и да започнете важна работа, към която сте страстни и решени да завършите.

Стрелец

Стрелци, животът може да ви се стори малко скучен, но напоследък сте заети. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом от рутини и може би е време да разклатите малко нещата и да направите нещо ново. Не е нужно да променяте всичко наведнъж. Може би излизане от време на време или канене на хора на настолни игри и пица.

Козирог

Това е чудесно време за вас да изследвате всички забавни неща, които пропускате поради работа или други задължения. Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на творчество и игра. Това е страхотен момент да направите нещо, което винаги сте искали да сторите. Каквото и да решите да правите, забавлявайте се!

Водолей

Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на дома, което ви дава невероятна възможност да се свържете със семейството по смислен и практичен начин. Започнете например забавен групов чат, за да могат всички да се включат и да добавят снимки.

Риби

Луната навлиза в Телец, активирайки вашия слънчев дом на общуване. Това е прекрасен момент да изясните всички отложени разговори с колеги и близки. Колкото по-скоро го направите, толкова по-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама