Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8-14 април 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8-14 април 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 8 до 14 април 2024.

Овен - 8 април, понеделник

Овни, в началото на работната седмица ще получите предложение за една дълго мечтана екскурзия. Не отказвайте, защото в последно време се бяхте затрупали с много работа и сега имате нужда от малко релакс.

Телец - 14 април, неделя

Възраждане на чувства. В сърцето ви беше толкова самотно, че не можехте да се зарадвате на нищо. Неделята ще ви покаже един много важен за вас човек в нова светлина и вие отново ще се носите на крилете на любовта.

Близнаци - 10 април, сряда

Много прекрасна сряда ви чака. Едно обаждане от стар приятел ще промени плановете ви. Работа винаги ще има, сега е време да си доставите необходимото удоволствие.

Рак - 13 април, събота

Раци, в почивния ден ще получите радостна новина, която е свързана със сложна ситуация на работното място. Всичко, което ви тревожеше, ще остане в миналото. Сега навлизате в много силен период както в личен, така и в работен план.

Лъв - 9 април, вторник

Необвързаните представители на зодия Лъв ще срещат партньор във вторник, който ще е готов да им даде целия свят. Обвързаните представители на знака ще минат в ново ниво на връзката си. Ще изгладите стари недоразумения.

Дева - 14 април, неделя

Тази неделя ще бъдете наистина щастливи, защото вашата половинка ви е приготвила невероятно романтична изненада, която ще ви остави без думи от радост. Оценете какъв човек имате до себе си.

Овен

Везни - 11 април, четвъртък

Пълен обрат в личния живот на Везните в четвъртък. Една стара любов ще се завърне в живота ви, за да ви докаже, че където има обич - има и прошка.

Скорпион - 12 април, петък

Краят на работната седмица носи едно ново предложение за работа, което си заслужава да обмислите. Не давайте категоричен отговор, докато не сте сигурни в плюсовете и минусите на това предизвикателство.

Стрелец - 9 април, вторник

Стрелци, във вторник ще бележите големи професионални успехи. Отличен ден за стартиране на нови проекти и бизнес. Сега е време сами да дадете тласък на мечтите си.

Козирог - 11 април, четвъртък 

Днес ще бъдете в центъра на вниманието и ще получите много заслужени похвали от важни за вас хора. Приемете комплиментите и се радвайте, че те са оценили вашите таланти и възможности. 

Водолей - 8 април, понеделник

Началото на седмица бележи огромни професионални успехи. Още в понеделник е много възможно да получите неочаквана сума пари.

Риби - 10 април, сряда

Звездите определено ще бъдат с вас на 10 април. Ще се радвате на невиждан късмет с всичко, с което се захванете. Възползвайте се максимално от този късметлийски ден, за да реализирате плановете си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама