Хороскоп за тази седмица, 8 - 14 април 2024


Хороскоп за тази седмица, 8 - 14 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 8 - 14 април 2024, според зодията.

Овен

Може би не сте възнамерявали тази седмица да бъде толкова строга. Вие сте този, който оказва натиск върху себе си и това е така, защото ако не започнете да правите някои от тези ходове, никога няма да стигнете доникъде. Знаете, че април е време за действие и затова се движите. Вие сте бързи да вземете решения и сте смели, когато става въпрос за приемане на промяна.

Тази седмица ще ви помогне да осъзнаете, че не само нещата трябва да се променят в живота ви, но и вие също трябва да претърпите някаква радикална трансформация. Може да сте били затънали в коловоз за известно време и да се окажете, че бягате в грешната посока, когато най-накрая сте се измъкнали от него. Тази седмица ще ви помогне да намерите своя път и да се научите как да пренасочите себе си, така че повече да не правите същите грешки.

Телец

Тази седмица, Телци, вие танцувате в ритъма на вашия барабан. Това означава, че знаете какво трябва да направите, за да сте щастливи, и започвате да разбирате какво или кой пречи на този напредък. Голяма част от това, което се случва тази седмица за почти всички, е свързано с напредъка, а във вашия случай става дума за дисциплина, дискретност и фокус.

Докато обичате човека, с когото сте, може да откриете, че вие ​​и вашият партньор ще трябва да начертаете няколко реда, за да поддържате нещата мирни. Границите са това, за което става дума. Ако ще се концентрирате толкова, колкото е необходимо, за да постигнете успеха, който имате предвид, тогава ще трябва да знаете, че вашият партньор е добре сам и че не е нужно да го "гледате".

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8-14 април 2024

Близнаци

Ще откриете, че тази седмица вдъхновението ви идва доста лесно. Единственото нещо, което може да ви лази по нервите е, че творческият край на това вдъхновение не се случва достатъчно бързо за вас. Вие сте, като че ли, движени от енергията на Меркурий. Харесва ви да знаете, че краят ви се вижда, особено когато работите по проект. Обичате да работите, но не искате това да продължава вечно.

Това новолуние в Овен ви изпраща над върха и ви уведомява, че сте избрали правилното поле, в което да покажете нещата си. Енергията на новолунието ви преобръща и ви кара да вземете това голямо решение и веднага щом видите, че сте в движение, няма да можете да спрете. Тази седмица не само носи супер креативни идеи, но и ви позволява незабавно да работите върху тях. Напредък!

Рак 

Понякога се чувствате така, сякаш просто спазвате границата, което може да е това, което чувствате през седмицата от 8 до 14 април 2024 г. Това не е толкова ужасно нещо, тъй като ви показва, че макар да не се случва нищо ГИГАНТСКО, статуквото също не е толкова лошо. Така че, въпреки че може би сте имали по-големи и по-добри идеи за самоусъвършенстване тази седмица, ако трябва да "върнете назад" с плановете си, тогава какво е още една седмица чакане?

Имате доста късмет в любовта обаче, тъй като вие и вашият партньор ще се възстановявате след доста остър спор. Това, което ще бъде толкова хубаво и за двама ви, е да знаете, че ако можехте да се борите по начина, по който току-що го направихте. И да го преодолеете, тогава ще имате една адски хубава връзка. Това е моментът, в който осъзнавате, че тази връзка ще продължи.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 8-12 април 2024

Лъв 

Лъвове, вашият любовен живот е "примерът" за това колко сладък може да бъде животът, когато всички са съгласни. Тази седмица вие и вашият партньор чувствате същото, правите едно и също нещо и искате същите неща от бъдещето. Въпреки че това може да звучи очевидно, истината е, че това е ново за вас. Невинаги е било толкова лесно и все пак кои сте вие, че да се съмнявате сега?

Ще носите тази добра, любяща атмосфера навсякъде, където отидете, което означава, че ще видите положителни ползи в работата, в здравето и в кариерата си. Това, което имате със себе си тази седмица, е заразително отношение на радост и безгрижно настроение, което кара всички около вас да се чувстват като у дома си, спокойни и безгрижни.

Дева

8 - 14 април 2024 г. - наваксвате изгубеното време или поне времето, което смятате, че е изгубено. Това означава, че ще бъдете малко по-смели и малко по-социални през тази седмица. Имате много да компенсирате и искате да уведомите приятелите си, че това не е седмицата, в която ще си седите вкъщи. Защо не се присъединят към вас? Искате да общувате със забавни хора. Със сигурност имате група, които винаги са готови, желаят и могат да се забавляват с вас.

Може също да изненадате себе си с промяна на отношението, което не сте предполагали, че някога ще приемете. Това включва да обичате себе си и да мислите, че сте доста прекрасни. Е, това не е ли специално? 

Везни

Ето една седмица, която ви кара да се върнете малко назад. Въпреки че това не е непременно страхотно нещо, това е нещо, което трябва да бъде, защото е така. Така работи съдбата. Това е така, защото е така. За вас това ще изглежда така, сякаш пренебрегвате съветите на приятели и експерти, за да можете да правите каквото искате, без значение колко е "лошо за вас".

Това не означава, че ще бъдете безразсъдни; вие не сте. Просто все още не сте готови да поемете нещо, за което все още не се чувствате добре. Знаете, че това "нещо" е правилно, така че изборът ви да го игнорирате е умишлен, но не е опасен. Това е просто една от онези седмици, в които не искате да чувате какво казват другите, защото сте сигурни, че бихте били много по-щастливи сами, във вашия свят. 

Вижте още: Жените от тези зодии са много по-красиви в зрелите си години

Скорпион 

8 - 14 април 2024 г.: Спомняли ли сте си разбито сърце и сте размишлявали за него известно време, докато не осъзнаете, че това не е мястото, където искате да отидете и че прекарването на твърде много време в мисли за минала любов със сигурност няма да ви направи щастливи сега? Плюс това, вие имате този прекрасен романтичен партньор и той наистина нямат нужда да вижда как ставате тъжни заради бивш. 

Добрата част е, че това е моментна "загуба на здрав разум" и ще ви покаже колко е добре да бъдете СЕГА, а не това, което сте били, по отношение на този бивш. Пораснали сте толкова много и сте започнали наистина да обичате човека, който сте сега. Това показва как се отнасяте към човека, с когото сте и какво приемате и какво не приемате като отношение от него. Тази седмица ви кара да почитате собствения си растеж, въпреки че може да има момент или два на меланхоличен спомен.

Стрелец 

Ще забележите, че това, което започна да се променя в живота ви само преди няколко седмици, сега е в пълен разцвет, тъй като промените са огромни, а примерите са твърде много, за да ги споменаваме. Преминавате през някакъв скок на растеж, което означава, че вие, като цвете, навлизате в своя разцвет. Вие сте сигурни в това кой сте и сте достатъчно силни, за да отстоявате това, в което вярвате.

Тази седмица ви кара да мислите за някои от "новите" допълнения в живота си и това, което откривате, е, че сега се чувствате така, сякаш никога не можете да се върнете назад. Макар че "никога не казвай никога", вие сте почти сигурни, че това, което ви е задържало в един момент, е било свързано с негативно отношение, което със сигурност сте преодолели. Вие наистина сте Стрелецът сега. Виждате целта си и можете да я уцелите от първия опит. Вие сте фокусирани и запалени.

Козирог

Козирози, единственото нещо, което може да ви разстрои през тази седмица е, че нямате достатъчно време, което да прекарате с партньора си, тъй като проблемите, свързани с работата, непрекъснато ви привличат, но това е проблемът с вас и работата. Да бъдете дърпани от работа е "фалшив" проблем за вас, тъй като това е нещо, на което се наслаждавате, освен да бъдете с романтичния си партньор и да изживявате красиви моменти с него.

Това, което правите, е, че времето, което прекарвате в работа, ще ви осигури още повече време с партньора ви и ще видите, че дори може да получите дълъг уикенд. Ако най-лошият ви проблем е, че обичате работата и партньора си, значи се справяте доста добре в живота.

Водолей 

Това, което ви поставя начело на върха на курса, така да се каже, тази седмица, е фактът, че знаете нещата си. Въпреки че невинаги имате шанс да се похвалите с тези неща, тази седмица ще ви постави на точното място в точното време, така че вие ​​да сте този, който ще ви даде най-полезните знания, които всеки може да поиска.

С други думи, вие сте експертът тази седмица и със сигурност имате доверието за това. Вложили сте дълги часове в усъвършенстване на занаята си. Въпреки че вашата област на опит е рядка и невинаги е нещо, което се иска, ще откриете, че това е седмицата, в която вашите уникални умения и таланти влизат в действие. Ще бъдете полезни. До края на седмицата ще се чувствате така, сякаш сте дали всичко от себе си и че най-доброто от вас е било прието добре от тези, които са имали нужда от него.

Риби

Това, което чувствате тази седмица, е оправдано. Каквото и да се е случило през последните седмици, ви е довело до тази седмица и това е седмицата, в която завършва нещо важно в живота ви. От една страна, ще се почувствате благодарни и облекчени, че нещо най-накрая е приключило. От друга страна, ще се чудите дали сте постъпили правилно. Доверете се на Вселената, Риби. Ако е отнело толкова време, за да приключите, тогава да, постъпили сте правилно. Вие сте там, където трябва да бъдете, така че няма притеснения на този фронт.

Какви промени за вас може да имат нещо общо с любовната ви връзка и всичко това ще започне и ще приключи на 8 април, по време на новолунието в Овен. Това не означава, че връзката ще приключи. Нещо, което трябва да бъде засегнато, ще свърши, което ще ви освободи за много по-хубави дни и обещание за много повече любов и радост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама