Красива жена не е равно на секс с всеки

  •  Красива жена не е равно на секс с всеки
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 31.03.2016 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жените не могат да бъдат тренирани като престъпници, защото се обличат предизвикателно! Това трябва да си го набият в кухите глави всички толкова жадно мислещи за долната си глава мъже.

Няма как човек да не се възмути, като види купчина мнения в защита на 60-годишния професор Николай Колев, на когото много му се прииска да боцне агнешко в лицето на 23-годишната Ваня Георгиева, бивша адреналинка на "Господари на ефира“. Стана обаче "Щрак, Марийка на портрет!“ и професорът вдигна много кръвното, след като цяла България цветно и картинно видя дължината на лигите му. По-важното – видя как използва положението си, за да принуди красива млада жена да легне с него.

Типично по български много Бай Ганьовци, особено смели само зад клавиатура, взеха да дават наклон на полата на Ваня. Като си тъп или плащаш, или се чукаш! Що бе, професорът си е поискал, кво толкоз? Ако бутне, бутне, ако не – има други к*рвенца! Виновна е и другата страна – ако изглеждаш и се държиш като к*рва, не бива да се учудваш, че хората те третират като такава.

Големите мъже, които стискат клавиатурата сякаш така ще компенсират, че никоя жена няма да им даде да я пипнат. Защото живеят във вица каква е разликата между к*рвата и кучката. Първата минава всички на купона, а втората минава всички без теб. На тези виртуални плъхове все им се пада вариантът "без“.

Въпросът е, че тези абсурдни натяквания влияят върху някои жени. Те изпадат в положението да вярват, че са нещо по-низше, ако пожелаят да се облекат добре. Недейте така, момичета. Няма защо да слушате хора, на които това между краката им не може да се види и под микроскоп дори. Няма защо да се срамувате, ако сте красиви и искате да го покажете. А ако в живота ви има мъж, който е на противоположното мнение, значи е време просто да го разкарате.

Жените избират – това е стара като света истина. За нас, мъжете, става далеч по-лесно, когато го проумеем. Тогава вече, щом сме наясно с това най-важно правило, играта може да започне – без комплекси.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.