5 пролетни цвята обувки и дрехите, които да носите с тях

  • 5 пролетни цвята обувки и дрехите, които да носите с тях
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако откриете, че постоянно вадите едни и същи черни токчета за всеки повод, може би сте попаднали в "моден коловоз". А пролетта е толкова свежа и цветна, че заслужава да й се насладим, обути в чифт ярки, секси обувки! Така че, независимо дали предпочитате слънчевия оттенък на чифт жълти токчета или повече ви допада неочакваната уникалност на някои червени "красавици", ето някои лесни идеи за облекла, които правят носенето на тези обувки лесно.

Червено

Червените обувки несъмнено са смели и привличащи погледа. Избирайки да съчетаете този цвят с обикновени, черни и бели нюанси, ще се погрижите обувките ви да получат цялото внимание. От друга страна, цветовете, близки до червената гама, като розово и оранжево, също ще седят адски добре до обувките ви. Сините тонове пък ще балансират ярко червеното, споделяйки вниманието.

Оранжево

Тъй като оранжевият и синият цвят са разположени един срещу друг на цветното колело, те са допълващи се цветове, което означава, че когато се съберат, изглеждат страхотно. Изберете светло синя риза и обикновени дънки. Друга алтернатива са топлите цветове, които по презумпция се свързват с оранжевите нюанси – жълто, бежово, слонова кост.

Жълто

Жълтите обувки са наистина забавни за носене! Пълни с цвят и живот, те ще предизвикат усмивка на лицето на всички. Смелите оттенъци изглеждат фантастично, когато се комбинират с обикновен монохромен аутфит, решен в една гама. Маслено зеленото същото е добър вариант, тъй като "тушира" живия цвят.

Зелено

Зелените ви обувки следва да бъдат комбинирани с горещи оранжеви и жълти нюанси. Опитайте се да изберете само един елемент от вашето облекло в оранжево и да запазите останалата част в "обикновен" цвят.

Синьо

Морските нюанси изглеждат фантастично, когато са в комбинация със сини дрехи. Независимо дали избирате бебешко синьо, кобалтово или морско, не се притеснявайте от еднаквата гама. Добавете свежа бяла основа и елементи от жълт или зелен цвят и ще имате емблематичен стил.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.