Дизайнерката Мегз е обвинена в застрахователна измама

  • Дизайнерката Мегз е обвинена в застрахователна измама
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 09.01.2019 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, позната и от няколко риалити формата, е обвинена в застрахователна измама. Наложена ѝ е мярка "парична гаранция" в размер на 10 000 лева. Обвинението срещу нея е за подбудителство в обсебване в големи размери, като наказанието за това престъпление е от 3 до 10 години, възможна е и конфискация на цялото имущество. Това съобщава trafficnews.bg.

Вчера белезниците щракнаха върху ръцете на приятеля на Каканашева - Румен Рончев. С постановление на Районна прокуратура той е задържан за 72 часа. Обвинение има и срещу 33-годишният братовчед на Каканашева - Антон Лесов, но той е освободен с по-лека мярка. Двамата са с обвинения по чл. 206 от НК.

В края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350". Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той заявил, че на 27 септември е оставил луксозния автомобил пред бар "Графити" в "Кючук Париж", а на следващата сутрин от "кубчето" нямало и следа.

Джипът е лизингов и е собственост на "Софауто". По време на разследването криминалистите са се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът Лесов, така и дизайнерката и приятелят ѝ.

Връзката на Мегз с транспортния бос Румен Рончев е от няколко месеца. Той е собственик на транспортната фирма "Розова долина".

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.