Eд Шийран се отказва от музиката, когато...

  • Eд Шийран се отказва от музиката, когато...
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 23.01.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Ед Шийран призна в интервю за таблоида "Дейли Стар Съндай", че планира да се оттегли от музикалната сцена в момента, в който се задоми и стане баща, тъй като не вярва, че след това ще има "амбицията" да продължи.

В събота звездата обяви, че още в края на миналата година се е сгодил с дългогодишната си приятелка – хокеистката Чери Сийборн.

"Сигурен съм, че амбицията ми ще изчезне напълно веднага щом се родят децата ми. Най-вероятно ще си мисля: "Това не ме интересува вече, сега имам друг живот, за който да се погрижа". И това е разбираемо, защото когато имаш деца, амбициите ти вече са насочени към това да бъдеш добър баща", каза поп изпълнителят и призна, че дори и в момента желанието му за по-нататъшна кариера започва да се изпарява, след като вече е постигнал повече, отколкото някога се е надявал.

Пред изданието Ед сподели обаче настоящата си голяма мечта отвъд поп музиката – да създаде хитово кънтри парче, което да разбие класациите на кънтри радиата.

"Амбицията ми да напиша кънтри песен, която да застане начело на някое кънтри радио в Америка не е пренебрежимо малка. Знам, че не е като да свиря през стадиона "Уимбълдън", но за мен това е следващата голяма цел", каза рижавият певец.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.